SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO Mısır'a Vaziyet Etti!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:48:06
TSO Mısır'a Vaziyet Etti!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclisi'nin, Mısır'daki idam kararlarına tepki olarak 30 Nisan 2014 tarihli oturumunda oy birliği ile aldığı meclis kararı, uluslararası kuruluşlar ile ülkelerin Türkiye’deki büyükelçiliklerine gönderildi. 

Malatya TSO Meclisi’nin aldığı kınama kararı şu şekilde: “Cunta yönetimini, siyonizme hizmet eden Mısır’ın son firavunu ve onun kiralık uşaklarını kınıyoruz. İslam coğrafyasında, maddi manevi destek vererek bu zulmü alkışlayan ve zalimi yüreklendiren Müslüman ülkelerin liderlerini, kanaat önderlerini kınıyoruz. Akan kan, sırf Müslüman kanı olduğu için zulme karşı suskunluğunu bozmadan sessiz kalan insanlıktan yoksun insan hakları savunucuları, sizleri kınıyoruz. İsrail ve siyonizmin koordinatörlüğünde birleşen ABD, AB ülkeleri ve İslam’a karşı emperyalist güçler!... Mısır halkının iradesine karşı haksız, hukuksuz, ahlaksız, alçakça sinsi bir plan ve Sisi gibi bir uşak ile bu coğrafyada son firavunu hortlattınız. Kınıyoruz. Geçen yıl Ağustos ayında Adeviyye Meydanı'nda baltacıların ve keskin nişancılarınla üç bini aşkın vatandaşını katlettin. Önce 529 sonra 683 kardeşimizin idam fermanını imzalattın. Ey Sisi! Malatya’dan haykırıyoruz. Seni ve uşaklarını kınıyoruz. Ey şehadet şerbeti içen şehit kardeşim!.. Şehadetinin kabulünü yüce Allah'tan niyaz ederiz. Ahınız yerde kalmayacak inşallah. Ey inanç, hak ve özgürlük mücadelesi veren Mısırlı kardeşlerimiz!.. Bu haklı davada verdiğiniz mücadelede sizleri destekliyor sonuna kadar yanınızdayız. Allah yar ve yardımcınız olsun.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız