SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO Organ Seçimi Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:52:29
TSO Organ Seçimi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) organları seçimi yapıldı. Seçimler sonunda, tek liste ile katılan Hasan Hüseyin Erkoç başkanlığındaki liste yönetimi oluştururken, iki adayın yarıştığı Meclis Başkanlığı ve Divanı seçiminde eski başkan Sami Payza'nın listesi üstünlük sağladı.

TSO'da 18 Mayıs'ta yapılan, 30 meslek grubundaki 74 oda meclisi üyesinin belirlendiği seçimlerden sonra, 1 Haziran Cumartesi günü de Oda organları seçimi yapıldı. İlçe Seçim Kurulu denetiminde yapılan ve 09.00- 17.00 arasında devam eden oylamaya, yönetim kurulu ve yönetim kurulu üyeliği için Hasan Hüseyin Erkoç başkanlığındaki tek liste, Meclis Başkanlığı ve Meclis Divanı için ise Sami Payza ve Oğuzhan Ata Sadıkoğlu başkanlıklarındaki iki liste katıldı. Meclis Başkanlığı ve Meclis Divanı için aday olan Adil İlhan Aksoğan başkanlığındaki liste ise seçimden önce çekilmesine rağmen, bu listeye de 1 oy çıktı.

Yönetim Kurulu seçiminde, Hasan Hüseyin Erkoç başkanlığındaki liste kullanılan 71 oydan 69'unu aldı. Meclis Başkanı ve meclis divanı seçiminde Payza başkanlığındaki liste 41 oy, Sadıkoğlu başkanlığındaki liste ise 32 oy aldı.

Oylama sonucunda TSO organları şöyle oluştu:

MALATYA TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU:Hasan Hüseyin Erkoç (Başkan)- Mustafa Çekirdek- Fatih Ilıcak-Halil İbrahim Şireci- Erdal Göçmez- Hüseyin Çınar- Nevzat Diri- Ekrem Özer- Celal Abbas Karaduman- Cebrail Aldı- Muhammet Yüksekler,

MECLİS BAŞKANI VE MECLİS DİVANI: Sami Payza (Başkan)-Ömer Dinç (Meclis Başkan Vekili )- Ali Seydi Ünlü (Meclis Başkan Vekili )-Batuhan Demirel (Divan Üyesi)- Enver Geleri (Divan Üyesi )

GENEL KURUL DELEGELERİ: Mehmet Dursun- Ahmet Gür- Suat Hamdi Gülşen- Erel Karagöz- Aytunç Narin- Adil Güntan- Abdullah Öngenli- Murat Gümüş- Hacı Emin Ilıcak.

TSO seçimlerinden önce de yönetim kurulu Hasan Hüseyin Erkoç, meclis ise Sami Payza başkanlığında oluşuyordu. Yeni seçimde de bu yapı değişmemiş oldu.

Bu arada, Meclis Başkanlığı ve Divanı seçimine katılan, ancak seçilemeyen Sadıkoğlu listesinde şu isimler yeralıyordu:

Oğuzhan Ata Sadıkoğlu (Başkan Adayı )-Şevket Salik (Meclis Başkan Vekil Adayı ) Cebrail Aldı(Meclis Başkan Vekil Adayı ) Erel Karagöz(Meclis Katip Üye) Mehmet Ayhan Altınok(Meclis Katip Üye).

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız