SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO Seçimini Bitirdi

A- A+ PAYLAŞ

Ticaret ve Sanayi Odası’nda 11 kişilik yönetim kurulu üyesi, 6 kişilik disiplin kurulu ile 7 kişilik TOBB Genel Kurul delegesi ile TSO Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları ile Meclis Divan Üyeleri seçimi yapıldı. TSO Başkanlığına Hasan Hüseyin Erkoç (fotoğraftaki), Meclis Başkanlığına ise Sami Payza yeniden seçildiler.

TSO SEÇİMİ
6 Ocak 2009 tarihinde 73 kişilik Oda Meclisi üyesini seçen Ticaret ve Sanayi Odası’nda Meclis üyeleri kendi arasında 11 kişilik yönetim kurulu için Salı günü sandık başına gitti.

TSO Binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu seçiminde 73 Oda Meclisi üyesinden 62’si katılarak oy kullandı.

Tek liste ile gidilen seçimde Hasan Hüseyin Erkoç yeniden TSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

11 kişilik TSO Yönetim Kurulu üyelerinin isimleri şöyle :

YÖNETİM KURULU ASIL:
Hasan Hüseyin Erkoç ( Yönetim Kurulu Başkanı),
Fatih Ilıcak
Mustafa Çekirdek
Sıddık Özdemir
Selahattin Dağıstanlı
Yalçın Geyik
Mehmet Dursun
Hüseyin Çınar
Oğuzhan Ata Sadıkoğlu
Halil İbrahim Şireci
Selami Göçmez

YEDEK ÜYELER
Ahmet Gür
Mehmet Başak
Ömer Dinç
Ekrem Özer
Cafer Menevşe
Zeki Günay
Cebrail Aldı
Mehmet Akın Canbay
Bahadır Okçu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız