SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'TSO Üst Örgütümüz..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanlığı'na yeni seçilen Veli Ağbaba'yı ziyaret etti.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ziyarette yaptığı konuşmada, "Bugün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte CHP İl başkanı sayın Veli Ağbaba'yı ziyarete geldik. Veli bey'e yeni görevinde başarılar diliyorum"ifadelerini kullandı. "Türkiye'de siyasi partilerimiz ne kadar güçlenirlerse, demokrasimiz de o kadar kazanır"diyen Erkoç, daha sonra şunları belirtti:

"MTSO olarak izlediğimiz yol, bütün siyasi partilere bu tür diyaloğu Malatya'nın menfaati için hep canlı tutmaya gayret ediyoruz."

CHP Malatya İl başkanlığı'na seçilen Veli Ağbaba da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, "Biz de bir siyasi parti olarak, Ticaret ve Sanayi Odamızı üst örgütümüz olarak görüyoruz. Herkesi bütünleyen ve herkesi içine alan bir kuruluş olarak görüyoruz. Malatya'nın menfaatlerine olacak atılacak doğru adımlarda her zaman yanlarında olacağız"diyerek, kendisi ve bağlı bulunduğu şirketin de MTSO'nun üyesi olduğunu belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız