SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO'da Avukat Tartışması

A- A+ PAYLAŞ

TSO'nun Ocak ayı meclis toplantısında, oda avukatının AKP il başkanlığı için adının geçtiği belirtilerek, bu durumun tarafsızlık konusunda odaya gölge düşeceği öne sürüldü. Adı geçen avukatın, halen AKP il başkan vekilliği görevini de sürdüren ve il başkanlığı için adı gündemde bulunan Bülent Tüfenkçi olduğu belirtildi.

Oda meclisi üyelerinden Ömer Dinç (fotoğraftaki), TSO binasında yapılan meclis toplantısında söz alarak, oda başkanına “Oda’nın hukuk alanında iş ve işlemlerini takip etmesi için tuttuğu avukata ihtiyaç kalmadı sanırım. Çünkü bütün işletmelerin avukatı var. Ayrıca oda avukatının bir siyasi partinin il başkanlığı için adı geçiyor. Böylesi bir durumda odamızın tarafsızlığına gölge düşürür. Bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?” sorusunu sordu.

TSO yönetim kurulu başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, bu soruyu “İl başkanı olursa o zaman toplanır bir karar veririz.” şeklinde yanıtladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız