SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO'da Erkoç:23- Erşan:7

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:43:27
TSO'da Erkoç:23- Erşan:7
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nda, 30 meslek grubunun oda meclisine vereceği üyeleri belirlemek amacıyla seçim yapıldı. Saat 17.00'de sonuçlanan oylamanın ardından yapılan tasnife göre, mevcut başkan Hasan Hüseyin Erkoç'un listesi 23 grupta, diğer aday Muzaffer Erşan'ın listesi ise 6 grupta seçimi kazandı. 2. grupta oyların 47-47 eşit çıkması nedeniyle, kura çekildi ve Erşan'ın listesi çıkınca, durum 23-7 oldu. Ayrıca, başkan adaylarından Hasan Hüseyin Erkoç 29. grupta, Muzaffer Erşan ise 5. grupta seçildiler.

Muzaffer Erşan ekibi; 2., 5., 9., 11., 19., 27. ve 30. gruplarda seçimi kazanırken, diğer grupları Hasan Hüseyin Erkoç ekibi aldı.

Ticaret ve Sanayi Odası'nın Çevreyolu Niyazi Mısri Caddesi'ndeki yeni binasında yapılan seçimde oylama saat 09.00'da başladı ve 17.00'ye kadar sürdü. Odanın yaklaşık 4 bin 600 üyesinin oy kullanma hakkı olduğu seçimlerde, üyeler 30 meslek grubunda 74 meclis üyesini belirlemek için oy verdiler. Yapılan seçim sonucu 23 grupta kazanan Erkoç'un meclise 58 üye, 7 grupta kazanan Erşan'ın ise 16 üye soktuğu bildirildi.

SEÇİM SONRASI..

Öte yandan iki aday seçim sonrası  açıklamada bulundu. Mevcut başkan Hasan Hüseyin Erkoç, hep birlikte Malatya’ya hizmet edeceklerini kaydederek, “Seçim güzel bir atmosferde gerçekleştirildi. Bütün üyelerimize sağduyu içerisinde bu seçimi gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum. Bu işin kazananı ve kaybedeni yok. Netice olarak Malatya kazanmıştır. Biz Muzaffer Beyle ve tüm arkadaşlarımızla kol kola girip, Malatya’ya hizmet için hep bir arada olacağız” dedi.

Seçimde aday olan Muzaffer Erşan ise, “Dostça ve kardeşçe bir seçim oldu. İnşallah Malatya kazanmıştır. Başkanımızla birlikte güzel bir meclis oluşturup, Malatya’ya en güzel şekilde hizmet ederiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız