SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'TSO'da Hiçbir Ayrım Yapmadık'

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:20:05
'TSO'da Hiçbir Ayrım Yapmadık'
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti. 

Öz ve Çakır, Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza ile görüştü. Öz, burada yaptığı konuşmada, 6 yıldır TSO yönetimiyle uyum içinde çalıştıklarını belirterek, Erkoç'un birlik ve beraberliği en iyi şekilde sergilediğini söyledi. 

TSO'daki seçim sürecinin ayrıştırmayı ve gruplaştırmayı değil, birlik ve beraberliğin devamını sağlamasını dileyen Öz, ''Tüm adaylardan da bunu rica ediyorum. Önemli olan bu süreç sonrası birlik ve beraberliğimize halel gelmemesidir. Birlik ve beraberliğin devam etmesidir. Bu da en büyük arzumuzdur'' ifadelerini kullandı. 

TSO'nun 5084 sayılı teşvik yasası noktasında önemli girişimlerde bulunduğunu anlatan Öz, ''Bu konuda değerli başkan gerek bizimle gerek diğer ilgililerle sürekli temas halinde oldu. Ankara'da önemli bir lobi oluşturuldu. Sayın Başbakanımıza dosya sundu. Bu konudaki süreci birlikte son noktasına kadar takip ettik'' dedi. 

Siyasetçi olarak sivil toplum örgütlerini önemsediklerini vurgulayan Öz, Malatya TSO ile sürekli teşriki mesai içinde olduklarını kaydetti. 

Çakır da TSO'nun Malatya ekonomisinin büyümesi açısından büyük önem taşıdığını dile getirdi. Son yıllardaki çalışmalarla Malatya sanayisinin hızla büyüdüğünü vurgulayan Çakır, ''Bu durum Büyükşehir olan Malatya'yı geleceğe ümitle taşıyor'' dedi. 

Çakır, TSO'daki seçimin hayırlı olmasını diledi. 

Erkoç ise Malatya ekonomisinin gelişmesi noktasında canla başla çalıştıklarını belirterek, hiçbir ayrım yapmadan her fikirden iş adamına hizmet götürmek için uğraştıklarını söyledi. 

Erkoç, ''Türkiye'de örneğine az rastlanır bir şekilde Malatya'da İş Platformu oluşturduk. Hiçbir üyemiz arasında ayrım yapmadık. Üyelerimizin sorunlarını değerli milletvekillerimize iletmeye çalıştık. Herkesi kucaklayan bir anlayış sergiledik. Ben önümüzdeki hafta yapılacak seçimde yine birlik ve beraberliğin ön plana çıkmasını umuyorum'' diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız