SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO'da Organ Seçimi Yapıldı, Meclis Başkanı Özkan

0
Güncellendi - 2018-04-10 04:34:06
TSO'da Organ Seçimi Yapıldı, Meclis Başkanı Özkan
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) gerçekleşen Meclis Üyeliği seçiminin ardından TSO organlarının da seçimleri gerçekleşti. İki ayrı grubun iki liste çıkarttığı seçimlerin sonucunda  Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı, Hasan Özkan ise TSO Meclis Başkanı seçildiler.

TSO Meclis Salonu’nda Seçim Kurulu’nun gözetiminde gerçekleşirken, seçimlerde Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun 19 meslek grubunun 42  ve bağımsız 2 meslek grubunun 4 üyesinin oluşturduğu 46 kişilik grup birlikte hareket ederken, eski başkan Hasan Hüseyin Erkoç’un listesinden TSO Meclisi’ne giren 9 meslek grubundan 24 üye ise karşı grup olarak kendi listelerini desteklediler.

-ORGAN SEÇİMLERİNDE İKİ LİSTE YARIŞTI

TSO Meclis Başkanı ve Meclis Divanı için yapılan seçimde çift liste yarıştı. Sadıkoğlu grubundan Hasan Özkan 47 oy alırken, diğer gruptan ise Batuhan Demirel ise 23 oy aldı. Yönetim Kurulu seçiminde ise Oğuzhan Ata Sadıkoğlu başkanlığındaki liste ile Arif Aksoğan başkanlığındaki liste yarıştı. Seçimde Oğuzhan Ata Sadıkoğlu 46 oy alırken, Arif Aksoğan ise 24 oy aldı.

Disiplin kurulu seçiminde  Sadıkoğlu grubunun listesi 46 oy, diğer grup ise 24 oy aldı.

TOBB Genel kurul Delegeliği seçiminde de Sadıkoğlu grubu 46 oy, diğer grup 24 oy aldı.

-SADIKOĞLU TSO BAŞKANI

Oğuzhan Ata Sadıkoğlu başkanlığında oluşan TSO’nun Yönetim Kuruluna Cebrail Aldı, Özcan Dündar, Erel Karagöz, Mustafa Kırteke, Ömer Dinç, Celal Abbas Karaduman, Necdet Seçilmiş, Zekeriya Çelebi, Mehmet Gündüz ve Mahmut Boyraz seçildiler.

TSO Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine ise şu isimler seçildiler:  Mesut Özdemir, Selim Gültekin, Cumali Karahan, Mikail İkis, Mesut Karabulut, Ertuğrul Erçakı, Merdan Demirtaş, Oğuz Karakütük, Rıdvan Karakuş, Mustafa Demirtaş ve Yaşar Kılınç.

-MECLİS BAŞKANI HASAN ÖZKAN OLDU

TSO Meclis Başkanı ve Meclis Divanı için yapılan seçimde ise; Hasan Özkan TSO Meclis Başkanı seçilirken, Yüksel Hakan Er ve Gökhan Gök Meclis Başkan Vekili, Mehmet Ayhan Altunok ve Mustafa Eroğlu ise Meclis Divan Üyesi olarak seçildiler.

- TOBB GENEL KURUL DELEGELİĞİ

Seçimlerde TOBB Genel Kurul delegeliğine ise şu isimler seçildi:

Yüksel Hakan Er, Selçuk Otlu, Selim Gültekin, Mahmuthan Kasap, Eyüp Tav, Ertuğrul Erçakı, Hikmet Yaşar ve Yaşar Bayındır.

TOBB Genel kurul Delegeliği Yedek Üyeliklerine ise Cemil Yıldırım, Mutlu Efe, Mesut Karabulut, Erdal Uslu, Mehmet Adak, Ahmet Marasalı, İrfan Alper ve Mehmet Ayhan Altunok getirildiler.

-DİSİPLİN KURULU ÜYELİĞİ

TSO Disiplin Kuruluna ise şu isimler seçildiler:

Veysel Karaçay, Zeynal Taş, Kazım Aksoy, Suat Sürmeli, Mustafa Duyar, Faruk Titiz, Kerem Kıymaz, Seyrani Uğurlu, Levent Enginol, Harun Paşahan, Turan Kopal ve Remzi Demirel.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- malatyayorum.com

Oğuzhan Ata Sadıkoğlu (soldaki) ve Meclis Başkanlığına seçilen Hasan Özkan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

40 yorum yapılmış

  • Ahmet Mete (6 yıl önce)
    Para ve Makam Adamı Değiştirmez ,Sadece Maskesini Düşürür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (6 yıl önce)
    Bu ekip 21 komitenin oyunu alıp seçildi. Malatya ticaret ve sanayi erbapları bunu taktir etti. Artık her kurumda değişim olmalı kendini yenilemeyen birşey üretmeyen gider. Artık TSO hizmet üretecek ekibede başkanada güveniyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • YILMAZ (6 yıl önce)
    Yönetimde bulunan kişiler tanıdığımız kadarı ile genç dinamik olup fetö vs gibi örgütler ile isimleri hiç anılmamış.Bunlar seçildi olumsuz eleştiriler çok haksız hele bi başlasınlar görelim ayrıca bir kaç yorumda kayısıcı yokmuş yönetimde diye algı oluşturuluyor.Kardeşim Malatya'da herkes kayısıcı herkes konuya hakim.Önceki yönetimde vardıda ne oldu.Sorunlarımı bitirdi.Yine bu haber sitesinde okumuştum kayısı coğrafi işareti sorumlusu bir baharatçıydı. Dürüst ve hakkaniyetli olalım eskilerine 4 dönem şans verildi 4 hafta beklemeden bu çekememezlik niye
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet gür (6 yıl önce)YILMAZ isimli kullanıcı yorumuna
    YILMAZ KARDEŞ BEN BAHARATÇI RESMİ OLARAK 2018 YILI İTİBARİYLE 44 YILLIK TİCARET ERBABIYIM.EVET COGRAFİ İŞARET BELGELERİ SONUÇ İTİBARİYLE ALINMIŞTIR.KAYSININ YÜKSEK PPM KÜKÜRT FAZLALIGI CEZASI İNDİRİLMİŞTİR.ŞİMDİ DAHA FAZLA YAZMAK İSTEMİYORUM AMA BİLMEDİGİN KONULARDA SENİ AYDINLATABİLİRİM.WEB SAYFAM GERÇEKTİR.ŞUNUDA BİLMENİ İSTERİM Kİ İNSAN OGLU YAŞADIGI SÜRECE SORUNLAR BİTMEZ.DEGERLİ BİR ARKADAŞIMIZ DERKİ HEP İŞİ BİTEN MEZARDA SLM LAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yani kayısıcı olmadan kayısı sorununa derman olunabilir diyorsun.Elinize sağlık O yönetimde kayısı ihracatı yapanlar yerine siz yapmışsınız.Ayrıca reelde faydası olmadı coğrafi işaretin veya tanıtılmadı hatta unutturuldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin demene göre hepiniz kayısıdan anlıyorsunuz TSO da yönetimde kayısıcılara yer yok onlar ayda bir mecliste derdini anlatsın gitsin Ozaman gelin 2 adet kayısıcılar grubunda kapatın onları esnaf sanatkarlar odasına kaydedin sizde bildiğiniz gibi yönetin Değişim için geldik diyorsunuz Sadıkoğlu ndan kazanan kayısıcılara bile yönetimde yer vermiyorsunuz bir şans vermiyorsunuz Ne diyelim Allah hayırlı etsin önceki yönetimdeki kayısıcıların hataları yüzünden kayısı başkentini cezalandırıyor sunuz Kayısı için yeni katmadegerli projelerinizi bekliyoruz İnşallah biz yanılıyoruzdur siz haklisinizdir zaman gösterecek tekrardan hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Yazık oldu Malatyaya!
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah Allah su ana kadar malatya yazik olmamisti simdimi oldu isminden beli sadece malatyali
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (6 yıl önce)
    tebrik ederim başkan. malatya ya hizmetlerinizin çok olması dileğiyle
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Hani nerede yeni yüz oğuz 10 senedir li meclisteydi zaten kendi gurubuna faydası olmamış bir kişiydi .hani taze kan ..? Ya arkadaş her söylemin içini araştırın öyle dikkate alın . Malatya nın kaybedecek zamanı yok .Yazık oldu MTSO ya içi boşaldı o eski isimler ağır toplar yok sözü dinlenecek adam yok ağırlığı olmayan bir kurumda hizmet beklemek biraz komik olur fotorafa baksanıza vah vah ne hale geldi MTSO
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Kayısı memleketinde kayısıyı temsil edecek bir meclis üyesi olmalıydı yönetimde. nihayetinde malatya tso nun ihracat yükünü taşıyan tek sektör KAYISI Bugün kayısının ve üreticilerinin sorununu müteahitler mi çözüme kavuşturacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı sorununu geçen dönem sayın payza Sayın GÖÇMEZ sayın bent çözdü sorun kalmadı.Senin çözecek kapasiten var ise seçim meydanına inip seçilip çözeydin.Tabi sende haklısın boş yorumlar yapmak daha kolay Tek başarın bu sanırım
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen müteahhitsin anlaşılan Boş boş yorum yapıyorsunuz Kayısıcı lar grubunda kazanan yeni arkadaşlara fırsat verilmelidir Sende haklısın kapasite meselesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Anlaşılan kayısıcısın Kayısıcılar gurubunda seçilen Emre payza ve REMZİ bent yıllardır tso da olup çok şey yaptılar haberin Yok.Diğer iki kayısıcıda görev almış görünüyor.Giden 4 kayısıcı her ay kürsüye çıksın kayısı sorunlarını ve çözüm önerilerini aslan gibi yapıcı şekilde söylesin.Bakalım kapasitelerini görelim Ve görelim şire pazarı esnafı kimi göndermiş Bekliyoruz bu ay kayısıcıları kürsüye
    0
    0
    Yanıtla
  • Diğer iki kayısıcıda görev almış görünüyor diyorsun Bizde görev almış görünmesin Gerçekten görev alsın yönetimde bulunsun istiyoruz Görüntü değil icraat istiyoruz Sen hala kaybedenlerin ismini zikret Sadıkoğlu ndan kazananların ismini öğrenemedin herhalde Yada işine gelmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Ne değişim içlerinde bir tane sanayici yok yazık oldu organize sanayiimize
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    11 kişilik yönetimde 4 kişinin organizede fabrikası var. Sen sadece yazmak için yazmışsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    Seçimde etkin rol oynayan Akçadağ lılara yönetimde fazla yer vermemişler..
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (6 yıl önce)
    Malatyamız için hayırlı olsun. BAŞKAN VE MECLİS Başkanımıza da hayırlı uğurlu olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • noter (6 yıl önce)
    Öncelikle hayırlı olsun, listeye baktığımızda sadece bir grupta 3 kişe yönetimde görev almış peki diğer grubtaki arkadaşlara haksızlık değilmi Bu malatyanın iş dünyasının sorunları bina yapmakmı beton dikmekmi cok yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum. Meclis üyelerinin içinde daha donanımlı kişeler olduğunu düşünüyorum. En azında malatyamız için bunların görev yapması daha uygundu. Çünkü insanlarımız iş yapacak kişileri istiyor dost akraba ilişkisi istemiyor. siyasetten uzak sadece iş dünyasıyla meşgul olunmasını istiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • cem (6 yıl önce)
    malatyada ev alanlar yandı zaten mütahitler sıkıntılıydı yönetime bakınca malatyadan ev almayın
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Malatya için değişim iyidir fakat ben malatya açısından fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Hele birde iktidarın güdümüne girilirse yine kaybeden malatya olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin (6 yıl önce)
    Kardesim bunlarin hangisi akraba konusuyonuz bari ici dolu konusun
    0
    0
    Yanıtla
  • Umut (6 yıl önce)
    Herzaman her yerde Malatya’mız için çalışacak büyük bir ailesiniz emeğinizle siyaset olmadan geldiniz bu konumlara herzaman tam destek vereceğiz Emeğinize sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (6 yıl önce)
    Kayısı Malatyamızın göz bebeği ve herşeyidir.Yönetim kurulunda kayısı komitesinden kimsenin olmaması bir Malatyalı olarak beni derinden üzmüştür.saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısının başkentinde yönetimde birtane kayısıcı yok Hayırlı olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Basri (6 yıl önce)
    Allah’ın izni ile artık Malatya’da dengeler değişti. İyi biliriz devri kapandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın dengeler değişmez Hasan Basri Anladığım Kadarıyla senin dengen değişmiş .Malatya da zaten herşey dengedeydi ve dengede kalmayada devam edecek .Malatya sahipsiz değil sen üzme kendini Malatyalı Her şeyi İyi bilir sen bunu bilmiyorsun sende öğrenirsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bu tablo bu insanların eseri değil Bu tablo on yıldır üretmeyen Erkoç ve payza ikilisinin ve AKP yandaşı olmak için sıraya giren sanayiciler ile milletin vekili olamayan AKP li vekillerin eseridir. Umarım yeni yönetim hizmetleri ile bizleri mahçup eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (6 yıl önce)
    Beklenen hatayı yaptı.kabile meclisi kurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Yapılan olumsuz yorumlardan anlaşılacağı gibi kaybeden pembe listenin üyeleri galiba, arkadaşlar bu seçilen arkadaşlar Malatya iş dünyasının tercihi olarak sandıktan kazanarak geldiler. Bunlar atanmış değil Seçilmiş Kişiler . 15 - 20 senedir o koltukta oturup Malatya için hiç bişey yapmayan üyelere iş dünyası MAHKEME KADIYA MÜLK DEĞİLDİR diyerek sandığa gömdü. Yönetime seçilen arkadaşların bu işin ehli olduğuna inancım tam, tamamına başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahtiyaru (6 yıl önce)
    Liyakatli bi yonetim Allah yolunuzu acik olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bağımsız adı altında liste hazırlayıp oy isteyenlerin hangi tarafın destekçisi olduğu da ortaya çıkmış oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Yola çıkarken Ticaret odasını 3-5 ailenin hükmünden çıkaracağız diyenler KARDEŞ,AMCAOĞLU,TEYZEOĞLU,ENİŞTE meclisi kurmuşlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa k (6 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Hayırdır Mustafa bir yaran mı var da söyleniyorsun. Adamlar eze eze aldılar seçimi yolun bahtın açık olsun Sadıkoğlu ve ekibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Meseleyi anlamadınız sanırım 3-5 aileden bahsedenler 1 aileye düştü onu diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa sen yoksa aliseydimisin
    0
    0
    Yanıtla
  • Aliseydi ünlü (6 yıl önce)Bahattin isimli kullanıcı yorumuna
    Bahatin ben Aliseydi o ben değilim kim olduğunu da bilmiyorum mail bakın kim olduğunu bulursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • öyle bir seçim olduki tso seçimi iş dünyasından ziyade değişik kurumlarında ilgisini çekmiş baksanıza , mesala Bu mustafa her kim ise büyük ihtimal ile nüfus müdürlüğünde çalışan biri,kütüğü bu kadar iyi bildiğine göre. sormak isterim sana MUSTAFA o bahsettiğin kişiler birilerinin kontenjanındanmı geldi yoksa sandıkta aslanlar gibi yarışarak iş dünyasının teveccühü ilemi kazanıp meclise geldiler?
    0
    0
    Yanıtla