SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO'da Sıra 2. Kademe Seçimde

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:51:37
TSO'da Sıra 2. Kademe Seçimde
A- A+ PAYLAŞ

Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin 2. kademesi Cumartesi günü yapılıyor. Bu oylamada, 18 Mayıs Cumartesi günkü seçimler sonucu 30 meslek grubunu temsilen oda meclisine seçilen 74 üye oy kullanacak ve Yönetim Kurulu Başkanı- Yönetim Kurulu ile Meclis Başkanı- Meclis Divanı'nı seçecekler.

İlçe Seçim Kurulu görevlilerinin gözetiminde yapılacak olan 2. kademe seçimlerinde oylama, 09.00- 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Seçimlerin Ticaret ve Sanayi Odası'nın halen kullanmakta olduğu PTT yanındaki binada yapılacağı bildirildi.

Oda Meclisi Başkanlığı ve Meclis Divanı için henüz net bir adayın ve listesinin çıkmadığı, mevcut meclis başkanı Sami Payza'nın listesiyle aday olmasının beklendiği, ancak Payza'ya karşı olan yeni isim ve listelerin de çıkabileceği belirtiliyor.

Oda yönetim kurulu başkanı ve 10 yönetim kurulu üyesi seçiminde, mevcut başkan Hasan Hüseyin Erkoç'un yönetim listesiyle yeniden aday olacağı bildiriliyor. 

Ticaret ve Sanayi Odası'nın önceki hafta yapılan seçimlerinde, Hasan Hüseyin Erkoç ve Muzaffer Erşan'ın başkanlıklarındaki iki ayrı grup mücadele etmiş, Erkoç grubu 58 üyelik, Erşan grubu ise 16 üyelik elde etmişti. Bu sonuca göre, oda meclis ve yönetiminin Erkoç grubuyla hareket eden isimlerden oluşması bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız