SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO'da Ticari Kredi Anlaşması

A- A+ PAYLAŞ

Halkbank ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) arasında sanayicilere yönelik kredi protokolü törenle imzalandı.

MTSO Salonu'nda düzenlenen kredi protokolü imza töreninde konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Hasan Hüseyin Erkoç, "Kredi protokolüyle sanayici ve işadamlarına, kısacası Malatya ekonomisine bir nebze katkımız olursa mutlu olcağız" dedi.

MTSO olarak sanayicilerin ilerlemesi için her türlü girişimden yana olduklarına söyleyen Erkoç, "Eğer insanlara iş ve aş sağlanmasına yardımcı olabiliyorsak, Malatya ve ülke ekonomisinin büyümesine katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize" şeklinde konuştu.

Halkbank'ın Perakende Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Şahap Kavcıoğlu, 2006 yılının karlılık, verimlilik ve piyasa konumu açısından Halkbank için çok farklı bir yıl olacağını bildirerek, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri'n (KOBİ) finansal ihtiyaçlarını, uygun faiz oranları ve uzun vadeli kredilerle karşılamaya çalıştıklarını söyledi.

Üç tip kredi verdiklerini, birinin 36 ay vadeli 100 bin YTL limitli kredinin faiz oranın 1.30 olduğuna dikkat çeken Kavcıoğlu, diğer krediler hakkında da bilgi verdi.

Türkiye'nin KOBİ bankasının Halkbank olduğuna parmak basan Halkbank'ın Perakende Bankacılıkdan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Şahap Kavcıoğlu, vatandaşların önceden şikayet ettikleri başvuru süresinin uzun olduğuna ilişkin konuları azaltıp, 2 günde kredi verir hale geldiklerini ifade etti.

KOBİ'lerin finansman ihtiyaçlarını yıllardır karşıladıklarını kaydeden Kavcıoğlu, yurt içinden sağlanan kaynakların yanı sıra Avrupa Yatırım Bankası, Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası, Fransız Kalkınma Ajansı gibi yurt dışı kuruluşlardan da kaynak sağlandığını sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız