SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO'dan 'Suç Oranındaki Düşme'ye Teşekkür!

0
Güncellendi - 2018-07-10 21:59:12
TSO'dan 'Suç Oranındaki Düşme'ye Teşekkür!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu, “Emniyet müdürümüzün yapmış olduğu çalışmalar hem Malatya açısından hem de ticaret erbabı açısından önemle izlenmektedir. Gayretlerinden dolayı kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Emniyet müdürümüzün ve emniyet teşkilatımızın ciddi gayretleri ile suç oranlarındaki düşmeler Malatya’mızda bizleri gururlandırıyor. Her konuda emniyet teşkilatımızın yanındayız” diye onuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Urhal ise, asli görevlerinin Malatya halkının güvenliğini ve huzurunu temin etmek olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“Genel çerçevede kamu düzenini tesisi etmektir ama en önemlisi de suç ve suçlulukta etkin şekilde mücadele etmek. Ticaret ve sanayi boyutu olunca hakikaten istihdam oluşturma adına burada çekici artı bir durum oluşması lazım. Buda sağlıklı ve huzurlu ortamlarda şekillenir ve gelişir. Ticaret ve ekonomi güvenli, istikrarlı ortamda yeşerir, büyür ve gelişir. Ciddi anlamda istihdam oluşturur. Bizlerde bunun bilincindeyiz. Malatya’nın huzurunu ve güvenini sağlamak adına her türlü gayreti gösteriyoruz.  24 Haziran seçimlerini yaşadık. Bu seçimler dolasıyla hakikaten hem seçim öncesinde, esnasında ve de sonrasında almış olduğumuz tedbirlerle gerçekten güven ortamı sağlanmış ve huzur içerisinde çok güzel bir seçim yapılmış oldu. Bu anlamda ben burada görev yapmış olmaktan dolayı Malatya halkımıza, siyasi partilerimize ve yetkililere bu anlamda teşekkür ediyorum. Bir seçim suçu yaşanmadan son derece huzur ortamında seçmen iradesinin de sandığa yansımasını sağlamış olduk.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • fatih (5 yıl önce)
    esnaf tehdit ediliyor haraç isteniyor esnaftan adam kalmis tesekkur ediyor kime sordun kardesim sen kimin adina konusuyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Taaaaam bir tiyatro.. Oğuz Beye eğer bu şehrin TSO başkanı ise biraz gündemi ve basını takip etmesi lazım.. Yoksa böyle ofsayıta düşer..
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah bulut (5 yıl önce)
    Emniyet imiz çalışıyor kutlarım
    0
    0
    Yanıtla
  • serhat (5 yıl önce)
    yavuz arkadas kot pantol gömlekle gitmek yasak mı gayet normal bence kişileri kıyafetlerine göre eleştirme derim bence normal ben çok takım elbiseli eşşek gördüm ye kürküm ye misali içine bakın insanların yaşamına bakın ticaretine bakın ahlakına bakın gerisi mezara girmiyor zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (5 yıl önce)
    Aynı şehirdemi yaşıyoruz seninle oğuzhan? ? ?
    0
    0
    Yanıtla
  • erdal (5 yıl önce)
    Hayırdır başkan Emniyetle ilgili bir durum mu var bu kadar vukuat varken esnaf kan ağlarken, hayır mı ne iş ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (5 yıl önce)
    Suç oranı tartışılır şahsen düştüğüne inanmıyorum.Sadıkoğlu protokol ile işimiz yok demişti onlarca proje anlatmıştı ortada bir şey yok.Son projesi 1.osb yani üretimin olması gereken yerde oda başkanı olarak mobilya satışı yapacakmış. Tebrikler oguz han ata bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Haşmet (5 yıl önce)
    Çok büyük vaatlerle geldiniz ama henüz hiçbir icraatinizi göremedik. Mesela Elazığ TSO evrak ücreti almayı tamamen kaldırdı, siz de rahatlıkla yapabilirsiniz, ayrıca yıllık aidatlar çok yüksek, onları düşürebilirsiniz, TSO'nun gideri 1 liraysa geliri 3 lira zaten... bütçenize hiçbir olumsuz etkisi olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Malatya.teksasi.gecti.hergun suc isleniyor. Sizler.uzaydami.yasiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (5 yıl önce)
    Her gün bir cinayet uyuşturcu her köşede öyle ki büyüdük tombala 15 yaşında kız çocuğu evleniyor her gün iş yerleri sıkılıyor (esnaf kan ağlıyor) herşey değişecek herkes ticaret odasından yararlanacak diyen başkan bi konuşmada protokol gezmicem demişti bakıyorum son günler de idolunuz değişmiş gelen gideni aratıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Apollo (5 yıl önce)
    Vizyon kocaman 0 işleri güçleri yok bir de emniyeti meşgul ediyorlar. Ama bunlarda suç yok bunların buralara gelmesiyle malatya ticaretinde bir seyler olacak diye Bekliyenler daha çok beklersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Gündüz (5 yıl önce)Apollo isimli kullanıcı yorumuna
    Kimsen sen gel anlat bize de Malatya’nın ticaretine yön verelim Buradan yazmak kolay Öncekilerin 23 yıllık İşlerini çok beğendiğiniz belli Elimizi nereye atsak pislik çıkıyor Buyur un sizi dört gözle bekliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazım (5 yıl önce)
    Yöneticilerden, kurumlardan vs. beklentilerim vardı.Herkesin sadece işini yaptığı, halka dokunduğu güzel icraatlar.Ama yapamadık ve benim beklentilerim yok oluyor hep.Kurumlar rutin ziyaretler,açılışlar ve belirli gün-haftaları kutlamaktan öte insanımızın ekmeğine aşına katkı sunacak eylemlere dönüşecek işler yapmıyorlar.Yapılan hizmetler merkezi hükümet icraatlarından bize düşenlerden.Yerelde niye böyle afaki işlerle vakit kaybediyoruz.Anlamadım ve anlayamadan ömür geldi geçti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent (5 yıl önce)
    Oğuz .han ata.malatyahaberi bir hafta takip et...her gun vukuat olan şehir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (5 yıl önce)
    Kot pantolonlu gömleği sarkan içlerinde okumuş olan mühendis gerisini size bırakıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Gündüz (5 yıl önce)Yavuz isimli kullanıcı yorumuna
    Demekki sen beni iyi tanıyorsun yüreğin yetiyorsa gel ne söyleyeceksen yüzüme söyle. nasıl bir çekememezlik varsa nasıl bir korkun varsa beni bu şekilde zor durumamı düşüreceğini zannediyorsun. Sen muhtemelen eski yönetimden birisin Ve sizin bütün herşeyinizi ortaya çıkaracağız
    0
    0
    Yanıtla
  • bayağı terbiyeliymişsin sen, senin gibi kıyafet ile Adam olanlar sadece kendini Adam sanar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Gündüz Adam gibi adamdır
    0
    0
    Yanıtla
  • kaysı çekirdeği (5 yıl önce)
    bence tam aksine kot pantolonu ile ve gömleğini de sarkıtarak gitmesi takdir edilmesi gereken bir durum. böyle bir işe öncülük ettiği için tebrik edilmeli. tabii ki özel olarak saygısızlık olsun diye değişik! kıyafet giyenler eleştrilebilir ama bu kıymetli kişi çok doğal günlük hayatı bu düzen üzere olan biri değil mi.bilmem. ! tekrardan tebrik ediyorum başka kimselere örnek olması dileği ile. insanlar tunç ve mermer ve mumya değildir. irade sahibi ve rahat yaşamına göre davranması ( başkalarını üzmemek üzere) gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğal davranmamız demekki bazılarının zoruna gitmiş.Beni tanıyan iyi bilir yalakalık yapmam, yolsuzluk hırsızlık yapanı da yakalatsam mahvederim Yorumunuz için teşekkür ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Feyzullah Taş (5 yıl önce)
    Malatya'nın sanayi ve ticaret vizyonu. çok güzel, çok harika. Allah nazardan korusun. Memleketimiz vizyon görsün. Kod pantolonlu olarak Emniyet Müdürünü ziyaret etmek öyle her baba yiğide nasip olmaz. Bu bir ekip işi, bu bir vizyon işi. Allah aşkına, terlik giyerek ziyaret etseler bile yakışmaz mı? Kıskanmayın, nazar etmeyin. Bu ekibi tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (5 yıl önce)
    TSO'nun suç oranı ile ne alakası var, Ticaret ve Sanayi konusunda ne yapıyorsunuz o önemli , tabi ki dolaylı olarak önemli ama, bundan daha önemli işlerle uğraşmanız gerekiyor artık. Ziyaret ve tebrik haberlerinden başka şeyler duymak istiyoruz. YENİ , İŞE YARAR NELER YAPIYORSUNUZ ? Bu konularda haberlerini bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Suç oranı mı düştüüüü. Sahi mi biz neden fark etmedik
    0
    0
    Yanıtla