SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO'dan THY'ye Tepki

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:03:52
TSO'dan THY'ye Tepki
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Hava Yolları’nın Malatya-Ankara uçuşlarını günlük tek sefere indirmesine tepki gösterdi. 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sami Payza ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç tarafından durumun düzeltilmesi ile ilgili olarak, Ulaştırma Bakanı Lütfü Elvan, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Genel Müdürü Temel Kotil ile Malatya Milletvekillerine mektup gönderdi.

Alınan kararın son derece yanlış bir karar olduğu vurgusu yapılan mektup şöyle:

‘Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu tarafından alınan bir karar ile 01 Haziran 2014 tarihinden itibaren Anadolu Jet’in günde iki kez olan Ankara-Malatya seferleri tek sefere indirilmiştir.

Üstlendiği “Çekim Merkezi” misyonu ile bölgesinin kalkınmasına ilham kaynağı olan ilimize yönelik uçuş sefer sayılarının artırılmasını beklediğimiz şu günlerde alınan bu karar Malatyalı iş adamları olarak bizleri derinden üzmektedir.

Saat uyuşmazlığı nedeniyle, THY Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu tarafından alınan bu karar, ilimiz ekonomisini de olumsuz yönde etkileyecektir. Son yıllarda gerek ekonomik gelişmişliği, gerekse aldığı yatırımlarla dikkatleri üzerine toplayan ilimizin ödüllendirilmesi gerekirken alınan böyle bir karar kentin geleceğini ve gelişmişliğini olumsuz etkileyecektir.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Malatya’ya uluslararası sefer düzenlenmesi için girişimlerde bulunduğumuz şu günlerde, Ankara sefer sayısını günlük tek sefere düşürmenin izah edilecek hiçbir mantıklı yanı bulunmamaktadır.

Türk Hava Yolları’nın almış olduğu bu kararın düzeltilmesi için gerekli girişimin yapılmasını bekler saygılar sunarız. “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız