SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO'nun 2. OSB Savunması!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'nde altyapı çalışmalarının bu yıl gerçekleştirileceğini belirtildi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Genel Sekreteri Sait Kabadayı, 1. Organize Sanayi Bölgesi'nin karşısına yapılan 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı sıkıntısının,
gerekli ödeneğin gönderilmemesi ile müteşebbislerin arsa payı parasını yatırmamalarından kaynaklandığını bildirdi.

2. Organize Sanayi Bölgesi'nin 2000'li yıllardan sonra krizin olduğu dönemde kurulduğunu hatırlatan Kabadayı, "1. Organize Sanayi Bölgesi 10-15 yılda tamamlandı. 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin de hemen sıkıntılarının giderilmesi beklenemez. İmkanlar ölçüsünde sorunları giderilmeye çalışılıyor. Başkanımız hükümet nezdinde ilgili ve yetkili yerlere sorunları iletti ve ödenek talebinde bulundu. Bu yıl inşallah 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı sorunu giderilecek. Arsa alan müteşebbislerin de arsa payı aidatlarını zamanında ödemeleri halinde bu paranın altyapıya harcanacak" dedi.

2. Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı sorunu olması nedeniyle, teşvik olan başka illere yatırımların kaydırdığı iddialarına cevap veren Kabadayı, "2. Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı sorunu nedeniyle başka illere yatırım yapmaya giden Malatyalı müteşebbis yok" diye konuştu.

Malatya 2. Organize Sanayi İşadamları Derneği Başkanı Süleyman Ataş, 2000 yılından itibaren üzerinde tesis kurulmaya başlanan, resmi açılışı ise geçtiğimiz yıl Başbakan Tayyip Erdoğan tarafından yapılan 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin alt yapı sorunlarının giderilemediğini belirterek, bu duruma tepki göstermiş ve eleştirilerde bulunmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız