SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO'nun Gaziantep Fuarı Gezisi

A- A+ PAYLAŞ

Ticaret ve Sanayi Odası'nın organizasyonuyla Malatya'dan iki otobüsle giden 80 kişilik heyetin Gaziantep Endüstri Fuarı'nı gezdikleri bildirildi.

Geziye ilişkin olarak TSO'dan yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının öncülüğünde Genel Sekreter Yardımcısı İzzettin Omaç ve Oda memuru Mustafa Keskin ile beraber Malatyalı işadamları 22.03.2008 günü Gaziantep Endüstri Fuarına katıldı.

Cumartesi günü sabah saat 06.00 da Malatya’dan hareket eden yaklaşık 80 kişilik işadamı heyeti iki otobüsle Gaziantep’e hareket etti. Üniversitemizden de yaklaşık 30 öğretim üyesinin iştirakiyle geziye start verildi. Fuar alanına giderken yolda öğretim üyelerinin iş adamlarıyla görüşerek Üniversite ve sanayinin daha sık bir araya gelerek sorunlarına çözümler bulunması ve işbirliği konuları hakkında toplu ve ikili görüşmeler yapıldı.

Öğretim üyelerinin ve işadamlarının bu tür ziyaretleri sık sık yapması ve işbirliğinin geliştirilmesi konularında önemli adımlar atıldı. Fuar alanını ziyaret eden işadamları buradaki görüşmelerini yaptıktan sonra Fuar yetkilileri ile bir süre görüşüp fikir alışverişinde bulunuldu. Ve bu fuarların daha sık yapılması ve katılımın daha fazla olması için bir takım kararlar alındı.

Daha sonra şehir merkezini gezen işadamlarımız şehir turu yaptıktan sonra akşam saat 17.00’de Malatya’ya hareket ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız