SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO'ya Stratejik Plan

A- A+ PAYLAŞ

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) 5 yıllık stratejik plan hazırlanması ile ilgili çalışmalar başlatıldı.

TSO Meclis Salonu'nda yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldılar.

Açılış konuşmasını yapan TSO Başkan Hasan Hüseyin Erkoç, "2 yıl önce akredite olduk. Dünyada akretide olan tüm odalarda odamızın hazırladığı evraklar kabul görüyor. Önümüzdeki 5 yıllık stratejik plan hazırlama çalışmamızı hazırladık. 5 yıl içerisindeki Malatya'nın güçlü yapısını, fırsatlarının neler olabileceğini ve neler yapabileceğimizi ortaya koyacağız. Odamızdaki hizmet kalitesini daha yukarılara taşımak istiyoruz" dedi.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fuat Önder yaptığı sunumda, "Stratejik plan kalite alt yapısının geliştirilmesi ile akreditasyon sonucunda ulaşılması gereken bir hedeftir. Ancak, stratejik plan hazırlamanın da bir son olmadığını unutmamak gerekir. Stratejik yönetimin yolu stratejik planlamadan geçer. Stratejik planlama ise sadece sayısal değerler ve tablolar hazırlamak olmayıp, stratejik düşünebilmek ve stratejik senaryolar hazırlayabilmektir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız