SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSYD Ankara Futbol Turnuvası Programı

0
Güncellendi - 2017-07-31 16:01:45
TSYD Ankara Futbol Turnuvası Programı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) tarafından bu yıl 51’ncisi düzenlenecek olan TSYD Ankara Futbol Turnuvası’nın fikstürü çekildi.

TSYD lokalinde gerçekleştirilen kura çekimine TSYD Ankara Şube Başkanı Alper Bakırcıgil, Gençlerbirliği yönetim kurulu üyesi Hakan Kaynar, Osmanlıspor genel menajeri Ender Yurtgüven, Evkur Yeni Malatyaspor yönetim kurulu üyesi Nusret Çaylak, Kardemir Karabükspor yönetim kurulu üyesi Aycem Çakırdere katıldı.

TSYD Ankara Şube Başkanı Alper Bakırcıgil, Türkiye’nin en uzun soluklu turnuvasının 51’incisini düzenlediklerini ifade etti.

Turnuvanın önemine dikkat çeken Bakırcıgil, “Bu uzun soluklu turnuvanın 51’incisini yapacağız. Bu turnuva, Süper Lig’de yeni sezon öncesi takımlarımız adına da büyük önem taşıyor. Geçen yıllarda takımların turnuvada gösterdikleri performansların lige de yansıdığını gözlemledik. Herkes eksiğini bu turnuvada görme fırsatı yakalayabiliyor. Duayen Başkan İlhan Cavcav’sız ilk turnuvamız olacak. Bu turnuva dolayısıyla onu da bir kez daha anmak istiyoruz” dedi.

Bakırcıgil, turnuvanın naklen yayınlanmasından dolayı TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ve Spor Haberleri Dairesi Başkanı Mehmet Buğra Şahin’e de teşekkür etti.

TURNUVA HAKKINDA

İddaa programına da alınan turnuvada bilet fiyatları tüm tribünler için 10 TL olacak. Turnuvada sıralama alınan puanlara göre belirlenecek. Galip gelen takımın hanesine 3 puan yazılacak, kaybeden takım puan alamayacak. Beraberlik halinde uzatma olmadan seri penaltı atışlarına geçilecek, penaltılarda üstünlük sağlayan takım 2, penaltı atışlarını kaybeden takım ise 1 puan alacak. Tüm maçların sonunda puan eşitliği halinde önce genel averaja bakılacak, genel averajın eşitliği halinde attığı gol sayısı fazla olan takım üst sırada yer alacaktır. Atılan gol sayısının da eşitliği halinde ise sıralamada üstte yer alacak takım kura çekimi sonunda belirlenecek. Takımlar maçlarda en fazla altı oyuncu değişikliği yapabilecekler. Bir süre önce çekilen fikstürde, tesadüf sonucu turnuvaya katılan dört takımın ilk hafta birbirleriyle eşleşmesi nedeniyle, bu takımlar turnuvada karşı karşıya gelmeyecek.

Maçların hangi statta oynanacağı ise bir iki gün içerisinde netlik kazanacak. Karşılaşmalar 19 Mayıs Stadı’nda oynanmazsa, Yeniken’teki statta oynatılması planlanıyor.

4 Ağustos’ta başlayacak olan turnuvada fikstür çekiminde maç programı şöyle oluştu:

4 Ağustos Cuma

17.00 Osmanlıspor-Kardemir Karabükspor

19.00 Gençlerbirliği-Evkur Yeni Malatyaspor

5 Ağustos Cumartesi

17.00 Gençlerbirliği-Osmanlıspor

19.00 Kardemir Karabükspor-Evkur Yeni Malatyaspor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    MAÇLARIN TRT DEN YAYIMLANMASI ÇOK İYİ .E.Y.MALATYASPORUMUZA BAŞARILAR.BU SEZONUN İLK KUPASINI ALIRIZ İNŞALLAH.....
    0
    0
    Yanıtla