SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÜBİTAK Bilim Fuarı Düzenlendi

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:56:56
TÜBİTAK Bilim Fuarı Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi nde 2.TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlendi. Fuara Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, çok sayıda okul müdürü, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.

Fuarın açılışında bir konuşma yapan Okul Müdürü Hüseyin Kara, “Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum Milletimizin başı sağolsun" dedi.

Bilim Fuarıyla ilgili olarak da Okul Müdürü Kara, bu projelerin amacının öğrencilerin bilimle buluşmasını, bilime ve bilimsel düşünceye ilgi duymasını sağlamak olduğunu söyleyerek, “Öğrencilerimiz ürettikleri bilimsel bilgileri arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle ve ilgi duyan herkesle paylaştılar. Üretebilmenin heyecanını, ürettiklerini başkalarıyla paylaşmanın coşkusunu ve bunların kendilerinde yarattığı özgüven duygusunu yaşadılar” dedi.

Kaymakam Nesim Babahanoğlu projeleri tek tek gezerek öğrencileri tebrik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız