SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÜBİTAK Proje Yazma Eğitimi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:08:39
TÜBİTAK Proje Yazma Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ve İnönü Üniversitesi ortaklığı ile ‘İşletme Bilim Alanında TÜBİTAK Projeleri Yazma Eğitimi’ verileceği öğrenildi.

TÜBİTAK Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında düzenlenen ve program koordinatörlüğünü İnönü Üniversitesi Battalgazi Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Orhan Gündüz’ün yaptığı eğitim programı için son başvuru tarihinin 25 Mayıs Pazartesi olduğu bildirildi.

Katılımcıların tüm giderlerinin TÜBİTAK tarafından karşılanacağı proje yazma eğitimi etkinliğine katılmak isteyenlerden aranan şartlar konusunda bilgi veren İnönü Üniversitesi Battalgazi MYO Öğretim Üyesi ve Program Koordinatörü Doç. Dr. Orhan Gündüz, “Doktora yeterliliğini vermiş araştırmacıların, doktorasını tamamlamış araştırmacıların ve öğretim üyelerinin” programa katılabileceğini belirtti.

Eğitim ile bilimsel proje yazma tekniği geliştirilecek

İşletme bilim alanında hayata geçirilecek ‘TÜBİTAK Projeleri Yazma Eğitimi’ etkinliğinin amacı hakkında da bilgi veren Doç. Dr. Orhan Gündüz, “Bu programa katılanlar, tez çalışmalarını veya proje fikirlerini TÜBİTAK tarafından desteklenen programlara başvurabilecek niteliğe dönüştürebilecek ve bilimsel proje hazırlama tekniğini geliştirebilecektir” dedi.

Gündüz, gerekli şartları taşıyan ve eğitim programına katılmak isteyenlerin İnönü Üniversitesi web sayfasında ayrıntılı bilgiye ulaşabileceğini kaydetti.

Kale Göl Otel’de yapılacak

İşletme bilim alanında düzenlenen proje yazma eğitimi İnönü Üniversitesi’ne ait Kale ilçesindeki Kale Göl Otel’de 1-3 Haziran 2015 tarihleri arasında yapılacak.

Proje ekibi ve eğitmenler farklı üniversitelerden

Proje yazma eğitimi ekibi ve eğitmenler şu isimlerden oluşuyor: Doç. Dr. Orhan Gündüz – Program Koordinatörü (İnönü Üniversitesi), Prof. Dr. Şükrü Özen (Yıldırım Bayazıt Üniversitesi), Prof. Dr. Vedat Ceyhan (Ondokuz Mayıs Üniversitesi), Doç. Dr. Zeki Bayramoğlu (Selçuk Üniversitesi), Doç. Dr. Erkan Turan Demirel (Fırat Üniversitesi).

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız