SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÜED'de Özdemir Yeniden

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:35:27
TÜED'de Özdemir Yeniden
A- A+ PAYLAŞ
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Malatya Şube Başkanlığı'na yeniden Vahap Özdemir seçildi. 
 
Türkiye Yol-İş Sendikası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seçime, AKP Milletvekili Cemal Akın, TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, TÜED Genel Başkan yardımcıları Gazi Aykırı, Recep Orhan, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile dernek üyeleri katıldı. Kazım Ergün, "42 yıllık bir geçmişimiz var. Eski adı Türkiye İşçi Emeklileri Derneği olan derneğimiz 2006 yılının Mayıs ayında emekliyi; işçi, esnaf, memur diye ayırmayalım dedik ve genel kurur kararı ile adımızı Türkiye Emekliler Derneği olarak değiştirdik. Allah'tan ülkeme huzur, barış ve mutluluk diliyorum" dedi. 
 
Vahap Özdemir de, "Göreve geldiğimiz günden itibaren yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarımız ile emekli kardeşlerimizin daha huzurlu ve rahat etmeleri için öncelikle bir binaya kavuşmasını sağladık. Sosyal çalışmalarımızda Valilikle, Emniyetle, Sosyal Sigortalar Kurumu ile iyi bir diyalog içerisinde çalışmalarımız devam etmektedir. Bundan sonra da iyi bir şekilde devam edecektir" ifadelerini kullandı. 
 
Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Ali Evren, TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün'e tablo hediye etti. Konuşmalar sonrası yapılan seçimde Vahap Özdemir yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim kurulunda ise Abdulkadir Peköz, Ali Ekber Aşıkoğlu, Battal Kalkan ve Bilal Oğraş'tan oluştu. Denetim kuruluna da; Alaaddin Güler, Hüseyin Hancı ve Tufan Demiral yer aldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız