SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÜFE Arttı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:26:38
TÜFE Arttı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli illerinin dahil olduğu TRB1 bölgesinde tüketici fiyat endeksi (TÜFE) aylık yüzde 0,98 arttı. 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart 2015 Tüketici Fiyat Endeksi verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre TÜFE’de 2015 yılı Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 1,19, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 3,03, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 7,61 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 8,70 artış gerçekleşti.

Yine açıklanan verilere göre Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli illerinin dahil olduğu TRB1 bölgesinde ise TÜFE aylık yüzde 0,98 arttı.

Bu arada aylık en yüksek artış yüzde 2,47 ile gıda ve alkolsüz içecekler grubunda olurken, aylık en fazla düşüş gösteren grup ise yüzde 0,03 ile haberleşme oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız