SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüfekle İntihar

A- A+ PAYLAŞ

18 yaşındaki genç, avlanmak için köyden ayrıldıktan sonra av tüfeğini başına doğru ateşleyerek yaşamına son verdi.

Arguvan ilçesi Çayırlı Köyü’nde oturan 18 yaşındaki U.K., Pazartesi gecesi 23.00 sıralarında, avlanmak için babasına ait ruhsatlı av tüfeği ile araziye çıktı. U.K.’nin bir süre sonra, tüfeğin namlusunu çenesinin altına doğru ateşleyerek yaşamına son verdiği belirtildi. Ceset otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, ilçe savcılığı soruşturmaya başladı.

Bu arada Battalgazi ilçesinin Kuluşağı Köyü’nde 16 yaşındaki F.Z.P. adlı genç kız, ailevi sorunlar nedeniyle bunalıma girerek, fazla miktarda hap içti ve intihara kalkıştı. Genç kız Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız