SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüfekli Bıçaklı Kavga

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:15:00
Tüfekli Bıçaklı Kavga
A- A+ PAYLAŞ

İki grup arasındaki kavga olayında pompalı tüfek kullanılması polis ekiplerini alarma geçirdi.

Olay, gece saat 21.55 sularında Merkez Kığılı Camii’nin arkasındaki Dabakhane Mahallesi Gelişim Sokağı’nın içinde meydana geldi.

İki grup arasında meydana gelen kavgada bıçak  ve pompalı tüfek kullanıldı. Kavgacılar kaçarken, kısa sürede bölgeye gelen polis olay yerinde kan izleri olduğunu belirledi.  Olayda pompalı tüfek ile 7 el ateş açıldığı tespit edilirken, kavgada kullanılan bıçak ise yere atılmış vaziyette bulundu. Kavga edenlere ait olduğu belirlenen montlar da olay yerinde bırakılmış vaziyette görüldü.

Olaydan sonra kavgaya karışan her iki grup da kaçarak izini kaybettirirken, olay yerinde kan izleri görüldüğü, ancak hastanelere başvuran olmadığı öğrenildi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından boş kartuşlar ile bıçak ve montlar delil torbasına konularak götürüldü.

Polis ekipleri şehir merkezinde kavgaya karışan şüphelileri tespit etmeye ve yakalamak için çalışma başlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız