SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüfenkci Adıyaman, Çalık Karaman'da Aday Tanıttı

0
Güncellendi - 2019-01-15 03:20:30
Tüfenkci Adıyaman, Çalık Karaman'da Aday Tanıttı
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve  Malatya Milletvekillerinden Bülent Tüfenkci Adıyaman'da, Öznur Çalık ise Karaman'da partilerinin belediye başkan aday tanıtım törenlerine katıldılar.

Adıyaman'daki törende konuşan Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı ve AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ise bütün adaylara başarılar dileyerek, “Adıyaman gönül coğrafyamızda önemli bir yere sahiptir. Adıyaman sahabelerin, imanın ve aşkın diyarıdır. Biliyorum ki, Adıyaman insanı çalışkan ve üretkendir. 31 Mart seçimlerinde de Adıyamanlı hemşerilerim bir kez daha kendine, tarihine ve asaletine yakışanı yapacaktır. AK Parti siyaseti hizmet siyasetidir. En başından beri biz milletimize efendilik taslamaya değil, hizmetkar olmaya geldik dedik ve 16 yılda da bunu gösterdik. Adıyaman’a hizmete yeniden talibiz. Bunun için 31 Mart’ta sizlerden hizmet için, yatırım için, proje için, güçlü bir Türkiye için bir kez daha destek istiyoruz. Cumhur ittifakı çatısı altında Milliyetçi Hareket Partisi ile yaptığımız işbirliği, 31 Mart akşamı sizlerin desteğiyle inşallah zaferle bu yoldan çıkacaktır” dedi.

Karaman'daki törene katılan Malatya Milletvekili Öznur Çalık da,  31 Mart 2019 seçimleri Türkiye’nin miadıdır, ülkemizin dönüm noktasıdır. 16 yıldır Türkiye’nin geldiği noktanın ta kendisidir. Şimdi bu süreci ya devam ettireceğiz, Türkiye’yi 2023 yılında en büyük ekonomilerin ligine sokacağız ya da Türkiye’yi eski Türkiye’nin bulunduğu amatör lige düşüreceğiz. Karar milletimizin. 15 Temmuz hain darbe kalkışması sonrası ortaya çıkan ve Yenikapı bilinciyle şekillenen, bir millet mutabakatı olan Cumhur İttifakı’nın ayrı bir önem ve ayrı bir hassasiyet taşıdığını belirtmek isterim. Bu önem ve hassasiyet bizzat milletimizin, kendi bekası ve birlik ve beraberliğine sahip çıkmak için ortaya koyduğu yüksek duyarlılığın bir yansımasıdır. Cumhur İttifakı’nın ülkemizin selameti açısından üstlenmiş olduğu sorumluluğun gereklerini de ancak sizlerin teveccüh, güven ve desteğiyle yerine getireceğine dikkat çekmek istiyorum. Unutmayın ki bu anlayışla Cumhur İttifakı'nda bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, birlikte çalışacağız ve inşallah muvaffak olacağız.” ifadelerini kaydetti.

Adıyaman, iha- Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız