SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüfenkci Dışişleri Bakan Vekili

0
Güncellendi - 2016-01-23 02:11:15
Tüfenkci Dışişleri Bakan Vekili
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı, AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na da vekalet edecek.

Bakan Çavuşoğlu'nun yurt dışı ziyaretleri nedeniyle, Dışişleri Bakanlığı'na da Tüfenkci'nin vekalet etmesine ilişkin tezkere Resmi Gazete'nin 23 Ocak Cumartesi günkü sayısında yayınlandı.

Resmi Gazete'de aynı gün yayınlanan bakanlık vekalet tezkereleri şunlar:

—- Başbakan Yardımcısı Yalçın AKDOĞAN’a, Başbakan Yardımcısı Lütfi ELVAN’ın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere

–– Avrupa Birliği Bakanlığına, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri IŞIK’ın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere

–– Avrupa Birliği Bakanlığına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk ÇELİK’in Vekâlet Etmesine Dair Tezkere

–– Dışişleri Bakanlığına, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent TÜFENKCİ’nin Vekâlet Etmesine Dair Tezkere

–– İçişleri Bakanlığına, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat ALBAYRAK’ın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere

–– Kültür ve Turizm Bakanlığına, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema RAMAZANOĞLU’nun Vekâlet Etmesine Dair Tezkere

–– Milli Savunma Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet SARI’nın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere

–– Sağlık Bakanlığına, Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI’nın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Cesamin ÖZKAN (8 yıl önce)
    Türkiye hızla kan kaybetmeye devam ederken AKP yeni yeni masallar anlatmaya devam ediyor. AKP ye en çok oy veren kent Malatya ama kalkınmadan payını asla alamayan bir Malatya. Malatyalı verdiği oyların hesabını sormasını bilmeli ve o oylara ihanet edenlere de gereken hesabı sormalıdır. AKP Malatya'da sadece babalarımızın emekli olduğu o devasa fabrikaları satarak yandaşlarını o yerlerini peşkeş çekip AVM yaparak övünebilir. Yani bu ülkede CHP zor koşullarda o yıllarda devasa fabrikalar yapmış, AKP gibi sağ partilerde o güzel mirası sata sata bitirememiş yandaşlarını doyurmaya devamla meşgul olmuşlardır. Sonrada çıkıp ülke için çalıştıklarını, Müslüman oldukları yalanını millete okutmuşlardır. Onların çocukları kolejlerde Amerika'da kulaklarına küpe takarak okurken fakire fukaraya İmam Hatipleri önermiş din üzerinden siyaset yaparak bu ülkeyi bataklığın eşiğine getirmişlerdir. Bu millet eninde sonunda onların gerçek suratlarını görecek ve gerekeni en iyi şekilde yapacaktır.
    0
    0
    Yanıtla