SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Tüfenkci Geliyor, Yılmaz İptal

0
Güncellendi - 2016-10-14 16:04:35
Bakan Tüfenkci Geliyor, Yılmaz İptal
A- A+ PAYLAŞ

Cuma günü Arapgir'de işadamı Mehmet Ali Aydınlar tarafından yaptırılan 17 milyon TL.'lik okul ve kültür merkezinin açılış törenine katılmak üzere Malatya'ya gelecekleri bildirilen bakanlardan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın (fotoğraftaki) başka bir program gerekçesiyle gelemeyecek olması nedeniyle bu açılışlar iptal edilirken, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin Malatya gezisini gerçekleştireceği, ancak Arapgir açılışlarının programında olmadığı öğrenildi.

YILMAZ İPTAL EDİNCE..

Hayırsever işadamı Mehmet Ali Aydınlar’ın, doğum yeri olan Arapgir ilçesinde babası Hami Aydınlar adına yaptırdığı Çok Programlı Anadolu Lisesi ile annesi Samime Aydınlar adına yaptırdığı Kültür Merkezi’nin açılışının, Cuma günü Milli Eğitim Bakanı Yılmaz ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci'nin de katılımlarıyla yapılacağı bildirilmişti. Ancak, bu açılış töreni, Milli Eğitim Bakanı Yılmaz'ın programının son anda değişmesi nedeniyle iptal edildi.

TÜFENKCİ GELECEK..

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ise, bugün Malatya'ya gelecek. Bakanın, özel uçakla 10.30'da Ankara'dan Malatya'ya geleceği, buradan Yazıhan- Sürür'e giderek, Şemdinli'de şehit olan Jandarma Komando Er Eyüp Hacıoğlu'nun ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunacağı ve il merkezine döneceği, Cuma namazını Yeni Cami'de kılacağı, daha sonra cami yanında Büyükşehir Belediyesi'nin aşure dağıtımına katılacağı, buradan AKP İl Başkanlığı'na geçeceği, saat 17.00'de de Ankara'ya döneceği öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    İsrail in bakanı Türkiye ye THY' nin tarifeli uçağı ile geliyor. Bizim bakanımız Tüfenkçi özel uçakla Ankara dan Malatya ya geliyor. Biz hepsinden daha zengin olmadığımız gibi, İnancımız gereği israf haram diyenlerdeniz. Söze bakmayacan, uygulamaya bakacan.
    0
    0
    Yanıtla