SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüfenkci, Sağlık Müdüründen Bilgi Aldı

0
Güncellendi - 2020-08-18 02:20:09
Tüfenkci, Sağlık Müdüründen Bilgi Aldı
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli’yi ziyaret edip, Malatya’daki Covid-19 durumu hakkında bilgi aldı.

Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli’yi makamında ziyaret eden Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, sağlık yatırımları ile ilgili da istişarelerde bulundu. Milletvekili Tüfenkci, Malatya’da son günlerde artış gösteren yeni tip korona virüs (Covid-19) durumu hakkında bilgi de aldı.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli de, “Müdürlüğümüzü ziyarette bulunarak salgın süresince yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerini iletti. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • MELEK (3 yıl önce)
    covid 44 olacak yakinde bu gidisle
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (3 yıl önce)
    Bugünde guldumya habere bak bilgi almış vay be
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (3 yıl önce)
    Nasıl bir bilgi aldı bizde ogrensek iyi idi
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevket (3 yıl önce)
    Bu ne güzel bir haber. Sayın bülent tüfekçi vekilimi tebrik ediyorum. Çok faydalı şeyler yapıyor malatyamız için :)
    0
    0
    Yanıtla