SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüfenkci ve Çalık, MKYK Listesi'nde Yer Aldı

0
Güncellendi - 2018-08-19 20:22:10
Tüfenkci ve Çalık, MKYK Listesi'nde Yer Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP 6. Olağan Kongresinde bin 380 oyla yeniden genel başkan seçildi.

Ankara Spor Salonun'da gerçekleştirilen AKP 6. Olağan Kongresi sona erdi. Kongrede kayıtlı bin 457 delegeden bin 381 delege oy kullandı, 1 oy geçersiz sayıldı. Buna göre Cumhurbaşkanı Erdoğan bin 380 oyla yeniden AKP Genel Başkanı seçildi. Kongrede aday gösterilen yeni MKYK, Disiplin Kurulu, Etik Kurulu üyeleri de belli oldu.

AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Öznur Çalık'ın da, 50 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesinde yer aldığı bildirildi.

MKYK asil üye: 

"Ahmet Arslan, Ahmet Sami Ceylan, Ahmet Sorgun, Ahmet Tan, Ali İhsan Yavuz, Bülent Tüfenkçi, Büşra Paker, Cevdet Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Efkan Ala, Emine Zeybek, Erkan Kandemir, Erol Kaya, Fatih Şahin, Fatma Aksal, Fatma Betül Sayan Kaya, Gökçen Özdoğan Enç, Hacı Bayram Türkoğlu, Hamza Dağ, Harun Karacan, Hatice Kübra Öztürk Gökkaya, Hatice Merve Tatar, Hayati Yazıcı, İbrahim Halil Yıldız, İffet Polat, Jülide Sarıeroğlu, Leyla Şahin Usta, Lütfi Elvan, Mahir Ünal, Markar Eseyan, Mehmet Özhaseki, Metin Bulut, Metin Yavuz, Murat Baybatur, Mustafa Ataş, Mustafa Köse, Mustafa Yel, Mustafa Yeneroğlu, Mahmut Atilla Kaya, Numan Kurtulmuş, Nurettin Canikli, Orhan Miroğlu, Osman Nuri Gülaçar, Ömer Çelik, Öznur Çalık, Tuğba Işık Ercan, Vedat Demiröz, Vildan Polat, Yavuz Subaşı, Zehra Taşkesenlioğlu."

Merkez Disiplin Kurulu: 

"Ahmet Aydın, Abdülkadir Özel, Ali Özkaya, Behiye Eker Albayrak, Betül Altınsoy Yanılmaz, Fatma Öncü, Kerem Ali Sürekli, Osman Mesten, Serap Yahşi Yaşar, Serkan Bayram, Türk İslam Karakoç"

Genel Merkez Partiçi Demokrasi Hakem Kurulu: 

"Yalçın Akdoğan, İlyas Şeker, Ayşe Keşir"

Siyasi Erdem ve Etik Kurulu: 

"Mehmet Ali Şahin, Ayşenur Bahçekapılı, Halide İncekara, Kemalettin Aydın, Metin Külünk."

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya geldi.

AKP  genel merkezinde basına kapalı gerçekleşen toplantı 2 saat 15 dakika sürdü.

MKYK TAHLİLİ..

Yeni MKYK’de 34 olan milletvekili sayısı 48’e çıkarken, 9 olan kadın sayısı da 15’e çıktı. MKYK’ye yeni giren, yerini koruyan ve liste dışı kalan isimler şöyle:

Yeni üyeler: Ahmet Arslan, Sami Ceylan, Ahmet Tan. Ali İhsan Yavuz, Bülent Tüfenkçi, Büşra Peker, Emine Zeybek, Erkan Kandemir, Fatma Aksal, Fatma Betül Sayan Kaya. Gökçen Özdoğan Enç, Hacı Bayram Türkoğlu, Hatice Merve Tatar, İffet Polat. Leyla Şahin Usta, Lütfi Elvan, Mehmet Özhaseki, Metin Bulut, Metin Yavuz, Mustafa Yeneroğlu, Mahmut Atilla Kaya. Numan Kurtulmuş, Orhan Miroğlu, Osman Nuri Gülaçar, Ömer Çelik, Tuba Işık Ercan, Vildan Polat, Yavuz Subaşı, Zehra Taşkesenlioğlu

Yerini koruyanlar: Ahmet Sorgun, Cevdet Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Efkan Ala, Erol Kaya, Fatih Şahin, Hamza Dağ. Harun Karacan, Hatice Kübra Öztürk Gökkaya. Hayati Yazıcı, İbrahim Halil Yıldız, Jülide Sarıeroğlu, Mahir Ünal, Markar Eseyan, Murat Baybatur, Mustafa Ataş, Mustafa Köse, Mustafa Yel, Nurettin Canikli, Öznur Çalık, Vedat Demiröz.

Liste dışı kalanlar: Abdülhamit Gül, Ali Aydınlıoğlu, Asuman Erdoğan, Bekir Bozdağ, Berat Albayrak, Burhan Kuzu, Bülent Karakuş, Cahit Özkan, Ethem Sancak, Fevzi Şanverdi, Hacı Ahmet Özdemir, İsa Sinan Göktaş, İshak Gazel, Emral Karayel, Mehmet Emin Yılmaz, Mehdi Eker, Mehmet Muş, Mustafa Hilmi Dülger, Mustafa Savaş, Ravza Kavakçı Kan, Recep Uncuoğlu, Rümeysa Kadak, Süleyman Soylu, Tamer Dağlı, Yasemin Atasever, Zeki Aygün, Zelkif Kazdal, Zeyid Aslan, Zeynep Alkış.

Ankara, iha-AA- malatyahaber.com- cumhuriyet.com.tr

AKP'nin MKYK'sının ilk toplantısı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • misafir (5 yıl önce)
    Sayın vekillerimiz lütfen karagöz Mahallesindeki NİL İNŞAATIN YAPRAKLI KONUTLARININ Yapılması için birşeyler yapın bir sürü vatandaşımız mağdur evlerimiz yapılmıyor lütfen sesimizi duyun 6 senedir bekliyoruz allah rızası için yardım edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali bülbül (5 yıl önce)
    Aynen
    0
    0
    Yanıtla
  • melih (5 yıl önce)
    bülent vekilim tüm engellilerin sesi ol tek bir engelli yok malatyada adil olun lütfen hep sizi boy boy reklam yapıyor bir engelli arkadaşımız tabi bizimde akrabalarımıza maskiye yerleştirir sözleşme verirsen bizde seni göklere çıkarız
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (5 yıl önce)
    Öznur hanıma çok sevindim. MKYK girmesi az bile. Malatya içinde ülke içinde canhıraş çalışan bir vekilimiz. Ankara’da Malatya’nın tek sahibi koşturanıda Öznur Hanımdı. Ben kendisinden razıyım. Partiden bazılarının ayak oyunlarına rağmen hak yerini buldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir POLAT (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun der başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Yerel seçimde görüşürüz. Reis Malatya' yı kaybediyor. Yazıklar olsun. %15 dikkate alınmamış demek ki. Rabbimin gerçekleri anlaşılmıyor. Allah selamet versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halime Kaya (5 yıl önce)
    Malatya’nın gururu Öznur ablamız Reisin A takımında helal olsun. Yaptığın çalışmalar emeğin karşılıksız kalmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halime Hanım A Takımı MYK dır MKYK değil. MYK genellikle bakanlar kuruluna benzetilir MKYK da TBMM'ye. Öznur Hanım MYK'dan MKYK'ya tenzil ettirilmiş. Hayırlısı olsun ne diyelim. Biz de beklemiyorduk. Reisin takdiri. yerine 21 yaşında yine bir hanımefendi MYK'ya alınmış. Yüzde 15 oy kaybına gelince bunun sebebi Malatyayı tanımayan birilerinin 5. sırada aday gösterilmesidir. Kimse malayalı vekillerimizi suçlamasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yalçınkaya (5 yıl önce)
    Malatya nın gururu Öznur ablamız hayırlı olsun. Bugün salon Öznur abla diye inledi gurur duydum. Gülen yüzün dik duruşunla hep örneksin....
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayriye (5 yıl önce)
    Ülkemiz ve memleketimiz için hayırlı olsun... Durmak yok yola DEVAM...
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (5 yıl önce)
    Gurur duy Malatyalı...Reis’in vazgeçemediği en güvendiği isimdir Öznur Çalık... malatyamıza milletimize ülkemize hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Çalışan demir pas tutmaz... Öznur Çalık çalışkanlığı ile Reisin A takımında olmayı hak ediyor gerçekten. Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selcuk (5 yıl önce)
    ÜLKEMIZE VE MEMLEKETIMIZE HAYİRLİ OLUR İNSALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (5 yıl önce)
    Demek ki neymiş?? Siz istediğiniz kadar söyleyin Reis Öznur Hanımdan vazgeçemiyormuş... Siz Reisten iyi mi bileceksiniz..Hayırlı olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • ali yılmaz (5 yıl önce)
    Demekki malatya halkı cumhurbaşkanının umrunda değil öznur çalık ve onun ekibi yüzünden %15 oy kaybı var ve bu yeniden mkyk da yerel seçimdede oy verirsem namerdim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen
    0
    0
    Yanıtla
  • Bende aynen
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir aynende benden
    0
    0
    Yanıtla