SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüfenkci'den Başsağlığı Ziyaretleri

0
Güncellendi - 2016-05-06 21:08:03
Tüfenkci'den Başsağlığı Ziyaretleri
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci  ve AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin,  Hakkari’de şehit olan Şehit Uzman Çavuş Gökhan Aslan’ın Akçadağ’da bulunan baba ocağını ziyaret ederek, taziyelerini sundular. Milletvekili Çalık, şehidin eşi ve annesi ile görüşerek acılarına ortak oldu.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci  ve AKP Malatya Milletvekilleri  Öznur Çalık ile Mustafa Şahin,  beraberlerinde Vali Süleyman  Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, ilçe belediye başkanları, ile birlikte ilk ziyaretlerini Akçadağ’ın Aşağı Örüşkü Mahallesi’ne yaparak burada Kadiri Tarikatı şeyhlerinden merhum Ali Kara’nın torunu aynı zamanda 22. ve 23. dönem AKP Malatya Milletvekili olan Fuat Ölmeztoprak’ın ablası 74 yaşındaki Nevzat Gültekin’in vefatı nedeniyle taziyelerini sundular. Heyet, taziyelerini eski milletvekili Fuat Ölmeztoprak’a sunarak bir süre sohbet ettiler.

b5Bakan Tüfenkci ve Milletvekili Çalık, daha sonra Akçadağ ilçe merkezine geçerek, burada Hakkari’de şehit düşen Şehit Uzman çavuş Gökhan Aslan’ın baba ocağını ziyaret ettiler. Ziyarette baba Ömer Aslan’a taziyeler sunulurken, Milletvekili Çalık şehidin annesi ile eşi Şainur Aslan’a da taziyelerini sunarak bir süre sohbet etti. Acılı eş Şainur Aslan, “Çok şükür sahipsiz değiliz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

b4

b3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hamza (7 yıl önce)
    şu mustafa şahin yine eli havada ne anlatıyo acaba? çok merak ediyorum ne öğretiyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)hamza isimli kullanıcı yorumuna
    sana ne ne anlatıyosa anlatıyo derdi sanamı kaldı
    0
    0
    Yanıtla