SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüfenkci'den EYMS'ye 'Sonuna Kadar Destek' Sözü

0
Güncellendi - 2017-05-21 02:31:12
Tüfenkci'den EYMS'ye 'Sonuna Kadar Destek' Sözü
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TFF 1. Ligi'nden Süper Lige çıkışı geçtiğimiz hafta belli olan, lig şampiyonluğu maçını ise kaybeden Evkur Yeni Malatyaspor'un süper lige yükselmesini bir mesajla kutladı.

Tüfenkci'nin mesajı şöyle:

"PTT 1. Ligde mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor 2016-2017 sezonunda başarılara imza atarak Süper Lige yükselme başarısı elde etmiş, Malatya’mızın on bir yıllık hasretini sonlandırmıştır.

Bugüne kadar Yeni Malatyasporumuzun her zaman yanında olduk. Destekledik ve bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Azimli ve mücadeleci ruhuyla Malatya’mızın gururu Evkur Yeni Malatyasporun’un süper ligde kalıcı bir takım olarak mücadele etmesi başarılarla adından söz ettiren bir takım olması ve Malatyasporun Avrupa arenasında boy göstermesi en büyük temennimizdir.

Bu başarılar; Malatya’mızın uluslararası marka hedefine katkı sağlayacaktır. Evkur Yeni Malatyasporumuzun süper lige yükselmesinde emeği geçen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet ÇAKIR’ı Evkur Yeni Malatyaspor Başkanımız Adil GEVREK’i teknik direktörümüz İrfan BUZ’u ve bu başarılara imza atan tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum.

Biz Malatyasporumuza inanıyor ve güveniyoruz. Sonuna kadar da destekçisi olacağız. "

FOTO: Arşiv

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • mehmet (6 yıl önce)
    Bir yıllık emeğin karşılığlığında takımımız şampiyon oldu.öncelikli olarak emeği geçen kulüp başkanından malzemecisine kadar hepsine teşekkür ederiz.başarıyımızı küçümsemeyelim.İnşallah iyi ve mantıklı transferler yapılırsa takımımız kalıcı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burhan (6 yıl önce)
    TRT kına yaksın bir taraflarına.Maçlar dışında açıpta izlemem TRT'yi.Çünkü tarafsızlığını ve devletin kanalı olma vasfını tamamen yitirmiştir.Bence adını da değiştirmeleri lazım kanalın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Taraftar grubu derebeyleri veya başka gruplar ortak hareket etmeli ve yeni stad daki bir kale arkasını komple ele almalilar ve her hafta orası full dolmalı yaklaşık 8 bin civarı olur tahminimce, ultrAslan gibi süper ligde kale arkasında her maçta olmalı koregrafiler yapılmalı yeni besteler yapılmalı türkü ve klasik müzikten vazgecilmeli malatyaspor ile özdeşleşen sponsorlar bulunmalı taraftarlar yapacağı etkinliklerde ekonomik sıkıntı yaşamamalı, bunlardan sonra taraftarimiz sinirine hakim olmalı küfür ve hakaretten tamamen uzak durmalı, sahaya hic birsey atmamali yoksa süper ligde bizi basin aracılığıyla rezil ederler hemen harcamaya başlarlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekrem (6 yıl önce)
    TEK KELİMEYLE TRT YE YAZIKLAR OLSUN. SANKİ. MİLLİMAÇ. ANLATIYORMUŞGİBİ SİVAS GOLU ATIĞINDAN BOĞAZI YIRTILACAK GİBİ BAĞIRIYOR. MALATYADAN TRTYE. VERİLEN YERİN BİRDAHA DÜŞÜNÜLMESİNİ ARZEDERİM. AYRICA. SİVASIDA OYUNUNDAN DOLAYI KUTLUYORUM. HAKEMLERİ VE TRTYİ. KINIYORUM. BUNDAN SONRA. MALATYAYI AĞIZLARINA ALMASINLAR. ÇÜNKÜ ONLARIN AĞIZLARINA YAKIŞMIYOR. TRT. ABLEMİNİ. GÖRDÜĞÜMDEN. TİKSİNİYORUM
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram (6 yıl önce)
    Yazık larolsun rezil olduk adamlar bir maç aldılar şampiyon oldular bizde dünya rezil olduk şimdi kutlamalar yapıyorlar malatya lara yakışmadı boşuna kendiniz reziletmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (6 yıl önce)
    Bir memleketin onuru yerler altına alınıyor bu onursuzluğuğa tebrik mesajları geliyor.Ey Malatya halkı Şanlı Malatyasporumuza yakışmayan bu futbol takımı teknik heyeti ve yöneticileri kınanacağı yerde başarılı gösterilmektedir.En son oynan sivas maçında herkesin elbirliği edip bu bu klubü başarız göstermesine göz yumacağını Malatyalılar olarak kabul etmeyeceğimizi belirtmek isteriz.Ve ayrıca Türkiye Cumhuriyetinin devlet kanalı olan TRT yi yanlı yayınlarını son sivas maçında ofsaytla atılan golün maçı anlatan spikerin çoşkuyla gol diye bağırmasını bir kez daha görmüş olduk.Düşünün ki bir ülkenin şehir takımı bir üst lige çıkmasına tahammülü olmayan devlet kanalı ve futbol federasyonunu şiddetle elem içinde kınadığımızı belirtmek isteriz.Son olarak bu takımı liderliğe kadar getirip son maçta sivasa şampiyonluğu veren teknik heyet ve futbolcuları bu şehrin insanları olarak ne görmek ne de hatırlamak istemiyoruz.Her şey para değildir itibardır sevgidir saygıdır bunları paraya tercih eden karakterlerde bu şehrin övgüsüne hiç bir zaman layık değildir.Sen beyazsın; hemen kırılırsın, leke tutar beyaz yanların, ağlarsın kan damlar sokaklara. Yüzüne ufacık hüzün düşse, kuşlar ötmeyi bırakır, kanatları kırılır. Ne zaman dönsen sırtını bana, yırtılır bedenim. Yokluğun keser nefesimi, dolar gözlerim de ağlayamam. Üzülmenden korkarım. Sen üzülme sevgili; varsın dolsun gözlerim yaşlarla, varsın yansın bu gezegen, alev alsın. Yeter ki üzülme. Sen gülümsemek, etrafa neşe katmak için yaratılmışsın. Sen başyapıtsın. Gözlerin hiç dolmamalı mesela, yüzün hiç düşmemeli. Ellerin hiç gözyaşlarına gitmemeli senin. Sen hep sevmeli, sevilmeli, gülmeli mutlu olmalısın.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    irfan Buz gibi şowmenlerle süper ligde ısimiz gercekten cok zor
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz ist. (6 yıl önce)
    şu bir gerçekki bakanımız olmasaydı bir 11sene daha beklerdik süperlige çıkmak için..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bakaninmi oynadi bakaninmi gol atti 3 puanlari mecliste mi getirdi bu olmadi IRFAN HOCAYA ve oyunculara baskana HAKSIZLIK SAYGISIZLIK olur Futbokda dahi siyaset olmazzzzzzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantık (6 yıl önce)
    Sayın Bakan bu kulüp e iyi bir yönetim bulun. Adil gevrek in eline sağlık ama o ve yanındakilerle mümkün değil olmaz.Birinci yılımzda Adanaspor gibi düşeriz.Eger memleket tininizi ve taraftarı düşünyosanız.M.Ali Aydınlar.Vahap Küçük. veya Erman Ilıcakla görüşün.nedin edin bunlardan birilerine verin bu takımı. Yoksa hiç bunlarla olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif karaca...Almanya (6 yıl önce)
    Şu bakanın elini öpün gerisi yalan ve yanliş !!!!
    0
    0
    Yanıtla