SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüfenkci'den Veda Ziyareti

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:07:28
Tüfenkci'den Veda Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci,18 Ocak’ta yapılacak olan İl Başkanlığı Kongresi nedeniyle ilçe gezilerine devam ediyor. Tüfenkci kısa bir süre önce kongresi yapılan Kale İlçe Teşkilatına, veda ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl kongresinde yeniden aday olmayacağını açıklayan Bülent Tüfenkci, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı, Nadir Çalık, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Tokmak ve Necmettin Karakaş ile Kale İlçe Başkanı Harun Akkul’u ziyaret etti. 

Teşkilat binasında gerçekleşen ziyarette bir açıklamada bulunan İl Başkanı Tüfenkci, AKP iktidarı öncesi bir gecede yapılan yolsuzlukların hala gün yüzüne çıkarılamadığını ifade etti. AKP iktidarına iftira atan muhalefetin kendi dönemlerine bakmaları gerektiğini belirten Tüfenkci,  ‘’Batık bankalar, usulsüz ihaleler, İMF, anayasa kitapçığının fırlatılması ile ülkenin bir gecede 1 milyar dolara muhtaç hale getirilmesi ve daha sayamayacağımız usulsüzlükler ile nam yapmışlardı.  Bugün AK Parti’ye dil uzatanlar bilmeliler ki AK Parti’de yolsuzluğa, usulsüzlüğe yer yoktur. Buna kalkışanların AK Parti içerisinde barınamayacağını da herkes bilmeli. AK Parti 13 yılda yaptığı hizmet ve yatırımlarla milletin nazarında vazgeçilmez olmuştur. Bu gönül birliğine sindiremeyenler iftira ve yalanlarla AK Parti’yi karalamaya gücü yetmez.’’

94 MİYON DOLARDAN 380 MİLYON DOLARA ÇIKTI

Malatya’ya yapılan yatırımlara da değinen İl Başkanı Tüfenkci, ‘’ AK Parti iktidarı döneminde Malatya’mıza 13 yılda sağlıktan ulaşıma, eğitimden kültüre, enerjiden tarıma kadar 9 milyar dolar yatırım kazandırdık. Malatya’nın dış ticaret hacmini 4 kattan fazla arttırarak 94 milyon dolardan 380 milyon dolara çıkardık. Sadece sağlıkta 12 yılda Malatya’ya yaklaşık 300 milyon lira değerinde yatırım yapıldı. İl ve ilçe merkezleri dâhil toplamda yaklaşık 800 yatak kapasiteli 4 hastane, 22 Aile Sağlığı Merkezini hizmete sunduk. Sağlıkta yapmış olduğumuz reformlar ile şuanda Malatya’mızda sağlık hizmetlerinde memnuniyet oranını  yüzde 40’lardan yüzde 94’lere yükseldi.’’dedi.

12 YILDA EĞİTİME 427 MİLYON LİRA DESTEK

12 yıllık AKP iktidarında Malatya’da eğitime yapılan yatırımlar ile eğitim kalitesinin yükseldiğine de dikkat çeken Tüfenkci, ‘’Malatya merkezde ve ilçelerimizde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için 427 milyon lira eğitim desteği sağlandı. Tüm bu dev ölçekli eğitim desteği ile okul ve kurum sayısını 847’den 1101’e çıkarmakla beraber eğitim kalitesini yükselttik’’ ifade etti.

Tüfenkci konuşmasının devamında ise 18 Ocak’ta yapılacak İl Kongresinde aday olmayacağını yenileyerek teşkilatlardan helallik istedi. Ziyarette Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, İlçe Yönetimi ve vatandaşlar yer aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız