SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüfenkci'nin 3 Günlük Malatya Programı

0
Güncellendi - 2016-03-10 19:19:38
Tüfenkci'nin 3 Günlük Malatya Programı
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin, 10 Mart Perşembe gecesi Malatya'ya geleceği, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü Malatya'da çeşitli programlara katılacağı bildirildi.

Tüfenkci'nin Malatya gezisi ile ilgili olarak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan basın kuruluşlarına gönderilen program şöyle:

"Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn. Bülent Tüfenkci 11-12 ve 13 Mart 2016 Cuma, Cumartesi ve Pazar günü programı aşağıdaki gibidir. 

11 MART 2016 CUMA

09:30 AK Parti Kadın Kolları ile Kahvaltılı Toplantı

Yer: Kernek Şelale Restaurant

11:00 Battalgazi Belediyesi Ziyareti

13.00 Malatya Sosyal Bilimler Lisesi Kütüphane Açılışı

14:00 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Yer: Eski İl Özel İdare Salonu

17:00 AK Parti Malatya İl Başkanlığını Ziyareti

18:00 AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu Toplantısı

12 MART 2016 CUMARTESİ

09:00 Darende İlçe Ziyareti

* Belediye Ziyareti (STK’lar ile Toplantı)

* İlçe Teşkilat Ziyareti

* Esnaf Ziyareti

14:00 Battalgazi Gençlik Kolları ve Battalgazi Belediyesi Yürüyüş Programı

Yer: Atatürk Evi Önü

(İstiklal Marşının Kabulü)

15:00 Malatya Büyükşehir Belediyesi

(Talepler İle İlgili Sunum)

13 MART 2016 PAZAR

09:30 Malatya Spora Destek İçin SMS Kampanyası (Hilton Otel)

10:00 Malatya Toplum Gönüllüleri Derneği ile Toplantı (Kahvaltılı)"

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (8 yıl önce)
    BAKANIMIZIN BU PROGRAMININ YARIDAN FAZLASI AK PARTİYE AYRILMIŞ. BİR NEVİ AK PARTİ PROGRAMI OLMUŞ. BAKANIMIZ HALA KENDİNİ SANIRIM AK PARTİLİLERİN BAKANI OLDUĞUNU SANIYOR. BENCE KENDİSİNE TÜM TÜRKİYE'NİN BAKANI OLDUĞU HATIRLATILMALI. BUNDAN SONRAKİ PROGRAMINDA SADECE AK PARTİLİLERİ DEĞİL HER KESİMİ KUCAKLAYACAK, HER KESİMİN SORUNLARINI DİNLEYECEK, ÖTEKİLEŞTİRMEDEN BİR PROGRAM UYGULAMALI. SADECE BİR VATANDAŞ TAVSİYESİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • şahabettin kıbrız (8 yıl önce)MUSTAFA isimli kullanıcı yorumuna
    Bakanımız geldiği yeri,geçtiği bütün makamlarını ve kendisini çalışmalarıyla,destekleriyle bu günlere getiren ak parti teşkilatını,ak partiye gönül vermiş oylarıyla her zaman yanında olan Malatya halkını unutacak bir kişiliğe sahip olmadığından her zaman Malatya ak parti teşkilatının ve halkının yanında olmaya devam edecektir
    0
    0
    Yanıtla