SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüfenkci'nin Hafta Sonu Malatya Programı

0
Güncellendi - 2016-04-30 19:27:31
Tüfenkci'nin Hafta Sonu Malatya Programı
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Malatya’ya geliyor.

Cuma gecesi Malatya’ya gelecek olan Bakan Tüfenkci, Cumartesi günü ilk olarak saat 09.00’da Kernek Şelale Restaurantta Battalgazi Muhtarları ile kahvaltıda bir araya gelecek.

Bakan Tüfenkci daha sonra Yazıhan İlçesi’ne gidecek ve burada Adalet ve Kalkınma Partisi Yazıhan İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılacak.

Tüfenkci öğleden sonrada saat 14.00’de Milli Parklar Bölge Müdürlüğü’nden Ziraat Odaları Başkanları ile toplantıda bir araya gelecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Abdullah (7 yıl önce)
    MUHTAR KARDEŞLERİMİZ DEĞERLERİNİ ÇOK İYİ BİLMELERİ GEREKİR. SİZE VERİLEN EHEMMİYET HİÇ BİR DÖNEMDE BU KADAR OLMAMIŞTI. BİLEMİYORUM DEVLETİMİZİN SİZLERDEN BEKLENTİSİ NE ACEP.
    0
    0
    Yanıtla
  • Soner (7 yıl önce)
    Biz seçerken bir mustafa şahin birde bülent tüfenkçi var bu memlekette kalacak diyorduk bakan oldu ama söylediğimiz gibi oldu bir sen varsın birde mustafa bey Allah yardımcınız olsun diğer vekiller genel merkeze yaranmaya çalışmaya devam gelmeyin buralara gerek yok
    0
    0
    Yanıtla