SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÜGVA'dan 'Evet' Yürüyüşü

0
Güncellendi - 2017-04-09 19:23:49
TÜGVA'dan 'Evet' Yürüyüşü
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Gençlik Vakfı'nca (TÜGVA) düzenlenen "Türkiye için evet" yürüyüşüne sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Malatya Kışla Caddesi önünde toplanan TÜGVA ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının üyeleri ve vatandaşlar, Soykan Parkı'na kadar yürüdü.

Ellerinde "Hayat bir sevince bir de evet deyince güzel", "Artık okula, Meclise, sokağa, camiye postal giremez", "Avrupa sana demokrasi dersi vermeye geleceğiz" yazılı döviz ve afişlerle yürüyen vatandaşlara Battalgazi Belediyesi Mehteran Takımı da eşlik etti.

TÜGVA Malatya Temsilcisi Ahmet Oymak, Soykan Parkı'nda yaptığı açıklamada, yüzyıllardır dünya coğrafyasında fetih yapan, icatlar geliştiren, liderlik eden gençlerin en son 15 Temmuz'da "Zaman bendedir ve mekan bana emanettir" dediklerini belirtti.

Türkiye'de cuntacıların her zaman askeri darbeyle ülke yönetimini ele geçirdiklerini ifade eden Oymak, şunları kaydetti:

"İşte 55 senedir oynanan bu oyun 15 Temmuz gecesi vatanına sevdalı milyonlar ve onların 'bugüne kadar halkın gücünün üzerinde bir güç tanımadım' diyen lideri Recep Tayyip Erdoğan tarafından bozuldu. Ülkenin kaderini bir daha halkına saldıran, devlet kurumlarını işgal eden, gençleri ve liderleri asan, hapseden ve şehit eden vatan hainlerine bırakmamak ve öz vatanımızda parya olmamak için evet diyoruz."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yilmaz (6 yıl önce)
    Avrupa sana Demokrasi Dersi Vereceklermis ? Hic Gülmem yoktu. Hayir diyenleri Vatan Haini ile Hitap etmeniz . Vatan bölüniyor hic Haberdar degilsiniz.
    0
    0
    Yanıtla