SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüketici Konulu Eğitim Verilecek

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:07:11
Tüketici Konulu Eğitim Verilecek
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından Malatya’da eğitim programı yapılacak. 

Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Mayıs ve Haziran aylarında gerçekleştirilmek üzere Tüketici Hakem Heyetleri Başkan, üye ve raportörlerine yönelik 81 ili ve bağlı ilçeleri kapsayacak şekilde bir bölgesel eğitim programı hazırlanmıştır. Belirlenen program doğrultusunda, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli il ve ilçe hakem heyetlerini kapsayan bölgesel eğitimin 26.05.2015 tarihinde Malatya Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda  saat 13:30-17:30 arasında ilimizde düzenlenecektir. “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız