SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tüm Adaylarımızın Yanındayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:37:36
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Mimar ve Mühendisler Odaları Birliği Malatya Şubesi, 30 Mart 2013’de yapılacak yerel seçimlerde merkez ve ilçelerde aday adayı olan mühendis ve mimarlarla bir araya geldi.

Dede Korkut Restoranda adaylara kahvaltı veren TMMOB, adayların projelerini dinledi ve görüş alışverişinde bulundu.

Kahvaltı sonrasında tek tek söz alan aday adayları, kendilerini tanıttıktan sonra orta ve uzun vadeli projeleri hakkında özet bilgi sundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Bedir Özten, Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği  İl Koordinasyon Kurulu olarak, Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya’da da mühendis ve mimar olan aday adaylarıyla görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldiklerini söyleyerek, katılan herkese teşekkür etti. Özten “Onların projelerini dinlemek ve Odalardan taleplerini değerlendirmek için bu toplantıyı düzenledik. Biz, bütün aday adaylarının projelerini dinlemek, onların bizden taleplerini duymak veya şehircilikte Odanın ne gibi katkı sunacağını tartışmak üzere bir araya geldik. Tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

TMMOB İl Koordinasyon Kurulu ve Makine Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Erdal Yavaş’da “ Mimar ve mühendis arkadaşlarımızın yerel yönetimlerde aktif rol alması çok önemli. Odalar olarak, parti farkı gözetmeksizin meslektaşımız olan tüm adaylarımızın yanındayız” ifadelerini kullandı. Mimar, inşaat, ziraat, makine, elektrik, harita ve çevre mühendisleri ile AK Parti ve CHP’li belediye başkan aday adaylarının katıldığı toplantıda, şehircilik üzerine tartışmalar yapıldı. Belediye başkanlığına mühendislikten gelen kişilerin seçilmesinin şehir yönetimi açısından pozitif bir durum olacağı kaydedildi.

Uydu kentler, alt ve üst yapılaşmada programlamanın önemi, yerel yönetimlerde mimar ve mühendislerin yer almasının çok önemli olduğunu vurgulandığı toplantıda, aday adayları; çevre, sosyal ve kültürel etkileşim gibi bir çok konularda çözüm önerilerini ve projelerini özetledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız