SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Tüm Binalar Boyanana Kadar..''

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, "Yıpranmış Bina Cephelerinin Boyanması" uygulaması doğrultusunda bugüne kadar kentte 620 binanın boyandığını, 360 bina için da ilgililere uyarıda bulunulduğunu bildirdi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yapılan açıklama şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan “Yıpranmış Bina Cephelerinin Boyanması” uygulaması şehir genelinde devam ediyor.

Malatya Belediyesi Çevre Müdürlüğü kontrolünde sürdürülen uygulama kapsamında bugüne kadar 620 binanın dış cephelerindeki yıpranmanın giderilerek boyandığı, 360 binanın daha boyanması için ilgililerine uyarıda bulunulduğu bildirildi.

Sürdürülen uygulamaya vatandaşların da büyük ilgi gösterdikleri belirtilerek, uygulamanın hızlı bir şekilde şehir genelinde yaygınlaştığı ve Malatya’nın her geçen gün daha da güzel bir görünüme kavuştuğu ifade edildi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın’da, şehir merkezinde 20-30 yıldan buyana dış cephesi hiç tadilat görmemiş, boyanmamış binalar olduğunu belirterek, Malatya Belediyesi olarak başlattıkları uygulama sayesinde bu binaların boyandığını ve daha güzel bir görünüme kavuştuklarını söyledi.

Başkan Akın, uygulamaya vatandaşların büyük ilgi göstermesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımızın sözkonusu uygulamamıza destek vermeleriyle birlikte şehrimiz her geçen gün çok daha güzel bir görünüme kavuşuyor. Şehrimize özellikle il dışından gelen misafirlerimiz ilimizdeki bu değişiklik karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediklerini ve şehir merkezindeki virane görünümündeki binaların yenilenmiş olmasından dolayı bizlere teşekkür ettiklerini bildiriyorlar. Bu da herkesi olduğu gibi bizleri de mutlu ediyor. Bu uygulamamız, dış cephesi tahrip olmuş, boyaları dökülmüş tüm binalar boyanana kadar devam edecektir” dedi.

Öte yandan “Yıpranmış Bina Cephelerinin Boyanması” uygulaması nedeniyle, çok sayıda vatandaş bizzat belediyeye gelerek, telefon ederek veya mail yoluyla uygulamaya destek verdiklerini belirtip, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a böyle güzel bir uygulamadan dolayı teşekkür ettiler.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız