SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tüm Görevlilerimize Teşekkür"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:24:52
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci başkanlığında yapılan ilk yönetim kurulu toplantısına katılarak teşekkür ziyaretinde bulundu.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, seçim sonuçlarının teşkilatın başarısı olduğunu dile getirirken İl Başkanı nezdinde tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın aday adaylığı süresindeki destekleri için kendilerine, Teşkilat nezdinde başta İl Başkanımız Bülent Tüfenkci olmak üzere partimizin il - ilçe teşkilatlarının tüm kademelerinde emeği geçen herkese, milletvekillerimize, büyükşehir ile birlikte ilçe belediye başkanlarımıza, meclis üyesi adaylarımıza, mahalle temsilcilerimize, seçimin huzur içerisinde geçmesini sağlayan tüm görevlilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Sözlerinin sonunda Başkan Gürkan, 300 bin kişinin başkanı olacağını ve teşkilatlarla birlikte uyum içerisinde çalışacaklarını, her zaman adaletli ve adil olacaklarını dile getirdi.

İl başkanı Av. Bülent Tüfenkci ise ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Mustafa Şahin’e ve yeniden seçilen Selahattin Gürkan’a teşkilatları ve şahsı adına teşekkür etti ve yeni seçilen belediye başkanlarına da başarılar diledi.

Tüfenkci, sorumluluklarının ağır olduğunun bilincinde olduklarını, seçim sonuçları noktasında Türkiye de ikinci sırada yer bulmalarının aynı zamanda Battalgazi bölgesinde ise yüzde 65 oy almalarının teşkilatların büyük başarısı sonucu olduğunu dile getirirken bundan sonra yapılacak işlerin başında insanı önceleyen projeleri hayata geçirme zamanı olduğunu vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız