SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tüm Hızıyla Sürüyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:39:54
A- A+ PAYLAŞ

 

 
Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, yeni sezon hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü bildirdi. 
 
Özdemir, 1. Amatör Küme Büyükler Ligi, U-19 ve U-15 liglerinin kuralarının çekildiğini hatırlatarak, “2012-2013 sezonunun kuralarını çektik. Kulüplerimiz sezona hazırlık yapmaya başladılar. Bilindiği üzere alt grupları 7 Eylül’de başlatacağız. 1. Amatör Küme Büyükler Ligimizi de Ekim ayı içerisinde başlatacağız” dedi.
 
1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nin zevkli ve çekişmeli geçeceğini ifade eden Özdemir, şunları söyledi: 
 
“Amatör futbol ligi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da büyük ve hararetli bir lig durumunda. Büyük çekişmelere sahne oluyor. Kulüplerimiz de bu yönde hazırlanıyor. Amatör takımlarımız Bölgesel Amatör Futbol Ligi hedefini gözeterek, büyük bir gayret içerisinde lige hazırlanıyorlar. İnşallah kazasız belasız bir sezon geçiririz. Hak eden kazansın, Allah takımlarımızın gönlüne göre versin.”
 
Özdemir, Malatya’yı BAL Ligi’nde temsil edecek takımların lige iyi hazırlandıklarını kaydederek, “TFF Malatya Bölge Müdürümüz Fahrettin Eserdi ile beraber Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da BAL takımlarının saha denetimlerine katıldık. İzlenimlerime göre Malatya takımları bu yıl daha revaçtalar. İnşallah takımlarımız sezon sonunda istedikleri hedeflere ulaşırlar” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız