SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tüm İmkanları Kullandılar.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:13:19
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekili adayı Arif Yıldız, "AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Malatya’daki mitingde Malatya'nın hiçbir problemini çözme sözünü vermeden çekip gitti. AKP, 13 yıldır en iyi yaptığı umut tacirliğine devam etti” dedi.  

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Malatya mitingini değerlendirdi. Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan MHP’li Yıldız, "AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Malatya'da gerçekleştirdiği mitingde Malatya'nın hiçbir problemini çözme sözü vermeden çekip gitti. AK Parti, devletin ve belediyelerin tüm imkanını kullanmasına rağmen miting alanına Malatyalıları getiremedi. İnşallah bu durum 7 Haziran’daki genel seçimlerde de sandıklara yansır. Çünkü Malatya hizmet almadan oy vermeye devam ederse AKP ulaşım, sağlık, eğitim, kültür ve diğer alandaki hizmetleri Malatyalılara fazla görerek, sorunlarıyla yüzüstü bırakarak devam edecektir” ifadelerini kaydetti. 

"KUZEY ÇEVRE YOLUYLA İLGİLİ BİR CÜMLE DAHİ SARF ETMEDİLER"

AKP’nin 13 – 14 yıldır hem Malatya’da hem de Türkiye genelinde tek başına iktidar olmasına rağmen Malatya’nın gelişmesi için hayati önemde olan Kuzey Çevre Yolu ile ilgili tek bir cümlenin dahi sarf edilmediğini hatırlatan MHP’li Yıldız, şunları kaydetti: 

"Karayolları Genel Müdürlüğü istimlak sorunu için yeterli ödenek dahi ayırmaz iken Malatya'nın AKP’li milletvekili adaylarının bu konuda direnmeleri, hatta hep aynı nakaratları söylemelerinin kamuoyunun taktirine sunuyorum. Şehir trafiğini aksatmamak amacıyla yerleşim yerlerinin dışından geçirilen çevreyolları pek çok şehirde yapılmasına rağmen Malatya ilinde hala neden yapılamıyor? Sadece Kuzey Çevre Yolu değil, tamamlanması yılan hikayesi dönen Erkenek ve Karahan tüneli adeta sürücülere eziyet yaşatmaktadır.”

"MALATYALILARIN BU VAATLERE KARNI TOK"

Geçen yıl yüzyılın felaketinde kayısı üreticilerini yüz üstü bıraktığını hatırlatan MHP’li Yıldız, AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun genel seçimlere bir hafta kala kayısı ihracatçısına destek vereceğini açıklamasının da manidar olduğunu belirtti. Yıldız, şöyle dedi: 

“Karadeniz’de fındığın dönümüne doğrudan gelir desteği olarak 170 lira veriliyor. Kayısı üreticisine doğrudan gelir desteği olarak vergiler çıktığı zaman 7 lira veriliyor. Sadece bu örnek bile AKP’nin ne kadar samimi olduğunu açık ve aleni bir şekilde gösteriyor.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız