SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tüm İmkanları Kullanmaya Hazırız"

0
Güncellendi - 2017-10-29 01:02:43
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Arguvan Kaymakamı Cuma Emeç, okullarda incelemede bulundu.

Arguvan İlçe Kaymakamı Cuma Emeç, Tatkınık ilk ve ortaokullu ile Yazıbaşı ilk ve ortaokulunu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Öğrencilerle bir süre sohpet eden Emeç, Yazıbaşı ortaokulunda öğretmenlere hitaben bir konuşma yaptı.

Okullardaki eğitimin kalitesini arttırabilmek amacıyla okullarda öğretmenlerle fikir alışverişinde bulunduğunu ifade eden Emeç, "İlçedeki öğrencilerimizin eğitim kalitesini arttırma ve başarıyı yakalama hususunda kaymakamlık olarak elimizden gelen tüm imkanları kullanmaya hazırız. Siz öğretmenlerin, özenli çalışmalarıyla mevcut eğitim seviyemizi artıracağınıza inanıyorum. Öğrencilerimizin başarısı için herhangi bir eksiğinizin olup olmadığını tespit etmeliyiz. İlçemizin başarısının daha üst sıralara çıkarılmasını için gayret göstermeliyiz." dedi.

Emeç, durumu iyi olmayan öğrencilerinde belirlenerek, gerekli yardımların yapılması konusunda öğretmenlerden duyarlı olmalarını istedi.

Emeç'e, okulları ziyaretinde Arguvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nusret Güngör, İlçe Jandarma Komutanı Cumali Bulut ve İlçe Emniyet Amiri Esen Aşkar eşlik etti.

AA

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız