SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tüm İnsanlığa Bayram Olsun"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:22:56
A- A+ PAYLAŞ

Kurban Bayramı dolayısıyla belediyede düzenlenen bayramlaşma programına Malatya milletvekillerinin yanı sıra protokol ve belediye personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Malatya Belediyesi hizmet binasında düzenlenen resmi bayramlaşma programına, Vali Vasip Şahin, Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık,  Mustafa Şahin,  Cemal Akın ve Veli Ağbaba, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Baro Başkanı Eyüp Kutlubay ile bazı ilçe ve belde belediye başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, bazı vakıf, dernek ve oda başkanları, daire müdürleri, şirket genel Müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, meclis üyeleri, belediye personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma töreninde, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, misafirlerle tek tek ilgilenirken, törene katılanlar da birbirleriyle bayramlaşıp, bol bol sohbet etme imkanı buldular.

Bayramlaşma programı sırasında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kurban Bayramı’nın tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini dilediğini belirterek, “Bayramlar, dayanışma günlerimiz, birlik ve beraberliğimizin arttığı, kırgınlıkların, dargınlıkların giderildiği günlerdir. Kurban bayramının tüm insanlığa bayram olmasını gönülden diliyorum” dedi.

Dünya genelinde özellikle Müslümanların yaşadığı coğrafyalarda çok vahim durumların yaşandığına işaret eden Başkan Çakır, “Arakan’dan Mynmar’a kadar, Suriye’den Gazze’ye kadar birçok ülkede Müslümanlar eziliyor ve zulüm görüyor. Bayramın bütün Müslümanların inşallah birliğine, beraberliğine vesile olmasıyla birlikte bu zulümlerin de sona ermesini diliyorum” açıklamasını yaptı.

Başkan Çakır, kesilen kurbanların Yüce Allah tarafından kabul edilmesini dileyerek, “Artık Türkiye büyüdü; dünyanın hangi noktasında olursa olsun zulüm altında inleyen bir insan varsa insanlar buna artık sesiz ve duyarsız kalmıyorlar. Bayramlar da buna vesile oluyor. Fakir fukaraya dağıtılan, yurt dışına gönderilen, zulüm altındaki dünyanın dört bir tarafına ulaştırılan kurbanlar var. Dolayısıyla bu bayramları bayram gibi yaşamak bizlere nasip olsun” şeklinde konuştu.

Çakır, konuşmasında “Bir kez daha bütün hemşerilerimin bayramını gönülden tebrik ediyorum. Herkesin huzurlu, mutlu bir bayram geçirmesini diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız