SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tüm Kademelerde Görev Aldım"

0
Güncellendi - 2017-11-06 15:16:44
A- A+ PAYLAŞ

MHP İl Başkanlığı'na seçilen Bülent Avşar seçimden hemen sonra Yeşiltepe'deki baba ocağına giderek anne ve babasının hayır duasını istedi.

Avşar burada yaptığı açıklamada, büyük bir camianın sorumluluğunu üstlendiğini belirterek,"Malatya MHP Teşkilatındaki delege kardeşlerimin şahsıma ve yönetimime vermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Tüm camiamızın birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu şu dönemde, tüm ağabeylerimize ve kardeşlerimize kapımızın sonuna kadar açık olduğunu belirtmek isterim" dedi.

Seçim akşamı delegelerin tercihinin kendisinden ve yönetimden yana olduğunu belirten Avşar, "Büyük bir sorumluluk altına girdiğimizin farkındayız. MHP'nin ve Ülkü Ocakları'nın tüm kademelerinde görev aldım. Ve bugün İl Başkanı olarak davamıza sahipliğinin göstergesini yaşayacağım "ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanlığı'na getirilen Bülent Avşar ilk iş olarak Yeşiltepe'deki baba ocağına giderek anne ve babasının hayır duasını istedi.

Avşar, "Bugün itibariyle MHP İl Başkanlığı'na getirildim. Hikmet ehli zatlar buyuruyor ki, kendisine dinini imanını öğreten ana babası ondan razı olmadıkça, bir kimse Allah’ın sevgili kulu olamaz. İhsana kavuşma sebebi anne baba duasıdır. Ve bu düşünce ile annem ve babamın hayır dualarını almaya geldim" şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız