SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tüm Kadınlar Sigortalı Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:58:39
A- A+ PAYLAŞ

MHP adaylarının seçim çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"YOLSUZLUKLA AMANSIZ MÜCADELE SÖZÜ..

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Gedik – Gündüzbey Mahalle esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti. Yıldız, MHP iktidarında “Yolsuzluklara amansız mücadele edeceğiz” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, 7 Haziran genel seçim çalışmaları kapsamında Yeşilyurt Gedik ve Gündüzbey Mahalle esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti. Yıldız, ilk olarak Gedik Mahallesi esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında yolsuzluklarla amansız bir şekilde mücadele edileceklerini kaydetti. Milliyetçi Hareket iktidarında devlet idaresi milletin bir emaneti olarak görüleceğini vurgulayarak, “Yolsuzluklara, rüşvete, yağmacılığa ve kayırmacılığa meydan verilmeyecektir. Toplum hayatını, demokratik rejimi ve ahlaki değerleri tahrip eden, halkın devlete olan güvenini azaltması ve toplumsal dokuyu tahrip etmesi yanında kaynak israfına, yatırım ortamının bozulmasına ve uluslararası itibarımızın zedelenmesine yol açan yolsuzluğa karşı köklü ve kalıcı tedbirler alınacak, yolsuzluk yapanlar ve yolsuzluğu doğuran unsurlarla etkili bir mücadele yürütülecektir. Türk siyasi ve bürokratik hayatına ilkeli, seviyeli ve temiz bir yönetim anlayışı yerleştirilecektir” şeklinde konuştu. 

“YOLSUZLUĞU CAİZ GÖREN ANLAYIŞA SON VERECEĞİZ”

Milliyetçi Hareket iktidarında rüşvet ve yolsuzluğu caiz gören anlayışa son verileceklerini belirten Yıldız, siyasi ya da herhangi bir aidiyet duygusunun yolsuzluk ve usulsüzlük yapmaya vesile kılınması veya yapılan bir kamu hizmetinin karşılığı olarak doğal karşılanması gibi kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan algının yok edileceğini kaydetti. Yolsuzlukla mücadelede kamu menfaatinin kişisel menfaatlerden üstünlüğü anlayışının toplumsal bir değer olarak benimseteceklerini vurgulayan Yıldız, şunları kaydetti: “Milliyetçi Hareket iktidarında eğitim başta olmak üzere çeşitli araçlarla sağlanacaktır. 17-25 Aralık rüşvet, yolsuzluk ve kara para soruşturması ile ortaya dökülen, hükümet üyeleri ile aile fertlerinin içinde yer aldığı siyasi tarihimizin en büyük rüşvet ve yolsuzluk iddiaları başta olmak üzere tüm yolsuzlukların üzerine titizlikle gidilecek, kul hakkı yiyenlerden, rüşvetçilerden, soygunculardan ve hortumculardan hesap sorulacaktır. Yolsuzluk yoluyla elde edildiği hukuki olarak tespit edilen her türlü varlığa el konulması ve suçluların bu varlıktan mahrum bırakılması amacıyla, yolsuzluktan suçlu görülen kişilerin servetlerinin nerede ve kimin adına kayıtlı olursa olsun, zaman aşımı gözetilmeksizin el konulmasına imkân sağlayacak hukuki düzenlemeler yapılacaktır.”

“YOLSUZLUKLA MÜCADELE KURULU” KURULACAK

Milliyetçi Hareket iktidarında yolsuzlukla mücadeleden sorumlu olan kurumların görevlerini etkin bir şekilde yerine getirebilmesi için gerekli idari, mali, teknik ve hukuki alt yapı oluşturulacak ve insan gücü kapasiteleri geliştirileceklerini vaat eden Yıldız, yolsuzlukları önlemek, yolsuzluklarla mücadelede etkin ve kalıcı politikalar üretmek ve ilgili kuruluşlar arasında eşgüdüm sağlamak üzere, özerk bir “Yolsuzlukla Mücadele Kurulu” oluşturulacaklarını ifade etti. 

GÜNDÜZBEY’İ BELEDİYE YAPACAĞIZ

MHP’li Yıldız, Gedik Mahalle esnaf ve vatandaşlarını ziyaret ettikten sonra Gündüzbey Mahallesi esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti. Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında mahalleye dönüştürülen Gündüzbey’in tekrardan belde yapacaklarını, böylelikle Gündüzbey’in hizmetleri daha hızlı alacağını söyledi. Milliyetçi Hareket iktidarında hem Gündüzbey’in hem Malatya’nın hem de Türkiye’nin rahat bir nefes alacağını vurgulayan Yıldız, esnaf ve vatandaşların sorunlarını çözmek için gecelerini gündüze katacaklarını belirtti. 

KİMLER KATILDI?

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız’ın Gedik ve Gündüzbey Mahalle ziyaretlerine MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Ekrem Şenol ile il ve ilçe teşkilat yöneticileri katıldı. 

“KADINLARI KORUMAK İÇİN ÖZEL KANUN ÇIKARTACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı  Hakan Yılmaz " MHP iktidarında kadınlarımızın hakları,onurları mutlaka korunacaktır" şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Hakan Yılmaz ve Hakan kalkan  anneler günü nedeniyle yaptıkları özel açıklamada anneler gününü kutladılar.  Yılmaz yaptığı açıklamada; Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçim beyannamesinde açıkladıkları gibi, iktidar olmaları durumunda, mutlaka kadınların korunması için yasal bir düzenleme yapacaklarını,bu düzenlemenin de tıpkı hakim ve savcıları koruyan özel kanun gibi olacağını söyledi. Yılmaz açıklamasının devamında " Eşlerin ayrı ayrı yerde çalışmaları aile bütünlüğü açısında sıkıntı yaratmaktadır. iktidarımızda bu durumu ortadan kaldıracağız. Birbirinden ayrı, uzak  yerlerde çalışan eşleri tekrar bir araya getirilmesini sağlayacağız. Bununla birlikte kadınlarımızın,bacılarımızın, annelerimizin onuru ve hasiyetti mutlaka korunacaktır.    Kadınlarımızın toplum içerisindeki onuru tekrar sağlanacaktır" dedi. 

"TARIMDA ÇALIŞAN TÜM KADINLAR SİGORTALI OLACAK"

Yılmaz, tarım alanında çalışan kadınların sorunlarını bildiklerini belirterek;  türlü zorluluklar içerisinde hem evde , hem de tarlada çalışan milyonlarca kadınımızı Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında devlet destekli sosyal güvenlik kapsamına alacaklarını söyledi. Yılmaz " kayısıyla, hayvancılıkla,tarımla uğraşan bir kısım annemiz, bacımız var. Bunlarla ilgili sosyal güvenlik yasasında değişiklik yapacağız. Böylelikle tarım alanında çalışan tüm kadınlarımızı, annelerimizi devlet destekli sosyal güvenlik kapsamına alacağız.  Yaşları itibariyle artık emekliye sevk edileceklerdir. Bu vesileyle peygamber efendimizin bir hadisini hatırlatmak istiyorum cennet annelerimizin ayakları altındadır. Tüm annelerimizin, bacılarımızın ellerinde öpüyorum saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız