SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüm Maçlarını Kazandılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:15:52
Tüm Maçlarını Kazandılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki Basketbol Genç Kızlar Güneydoğu Grubu Bölge Şampiyonası sona erdi, Van Tubşaspor bölge şampiyonu oldu.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonaya Van Tuşba Spor, Batman Eğitimspor, Diyarbakır Bağlar Belediyespor, Malatya Konak Akademispor, Elazığ Gençlik Spor ve Şanlıurfa Harran Üniversitesi takımları katıldı.

Van Tuşbaspor, şampiyonun son maçında Diyarbakır Bağlar Belediyespor’la karşılaştı. Normal süresi 78-78 sonuçlanan karşılaşmayı uzatmada Van ekibi 94-89 kazanmayı başardı ve şampiyonluğu elde etti.

Van Tuşba Spor Antrenörü Fırat Akkar, “Tüm maçlarımızı kazanarak şampiyon olduk, çok mutluyuz. Maçlar centilmence geçti. Kızlarımızı kutluyorum. Önümüzdeki Anadolu şampiyonasında ilimizi, bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.” diye konuştu.

Basketbol Federasyonu temsilcisi Eyyüp Genç, Malatya’da birinci olan Van ekibinin 21- 25 Nisan tarihleri arasında Isparta’da yapılacak Anadolu Şampiyonası’na katılacağını bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız