SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tüm Tedbirleri Alacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:33:00
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Hakan İnci ile CHP Yeşilyurt İlçe Belediye Başkanlığı adayı Hulusi Porgalı, Malatya Valisi Vasip Şahin’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, seçime erken girdiklerini ve büyükşehir adayını herkesten önce açıkladıklarını belirterek, “Malatya’da bundan sonraki dönemde projelerimizi ve yapacaklarımız anlatacağız. Birçok kurumla birlikte geleceğiz. Sizi de ziyaret etmek istedik” dedi.

Vali Vasip Şahin ise seçim sürecinin hayırlı olmasını temenni ederek, “Biz Valilik olarak mülki idare olarak, devletin merkezi idaresinin temsilleri olarak seçimlerin en güvenli, en adil ve en tarafsız bir şekilde ve hiçbir etki ve baskı oluşmadan yapılması noktasında her türlü tedbiri almak zorundayız. O tedbirleri alacağız, ama sizlerin siyasi partiler olarak önemli görevleriniz var ve hem bize önemli katkılarınız olacak görev yaparken. Sizlerin bir birinizle, diğer partilerle olan münasebetlerdeki o güzellik, seviye ve karşılıklı saygı bizim işimizi de kolaylaştıracaktır. Malatya’da zaten bu ortam var” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız