SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tüm Yıla Yayalım" Teklifi

0
Güncellendi - 2017-02-07 20:09:58
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, hükümetin ÖTV’yi Nisan ayı sonuna kadar %0 olarak belirlemesi üzerine bir kanun teklifi verdi. Bu kararın bir referandum rüşveti olduğunun ifade edildiği teklif ile ÖTV indiriminin 2017 yılı boyunca sürmesi istendi.

Ağbaba, “Hükümetin bu kararını bir referandum rüşveti olarak görüyoruz. Nisan ayı sonuna kadar olmasının başka bir amacı yok. Sandıkta istedikleri sonucu almak için her türlü Devlet imkanını kullananların yeni adımı da budur.” ifadelerini kullandı.

Hükümetin “benden sonrası tufan” anlayışı ile hareket ettiğini belirten Ağbaba, “Yalnızca referanduma kadar olan süreçte ekonomiyi canlandırmak istiyorlar. Sonrası umurlarında değil. ÖTV indirimini üç ay ile sınırlarsanız talebi bu döneme sıkıştırırsınız ve kalan aylarda ekonomik bir daralmaya neden olursunuz. Madem ÖTV indirimi ekonomik canlandırma getirecek, bunu bir referandum yatırımı olmaktan çıkaralım ve tüm yıla yayalım.” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • recai (7 yıl önce)
    sayın milletvekili son derece haklı. bu yapılan referandum rüşvetinden başka birşey deyil! birkaç sektörle sınırlandırmaları da yanlış. birde komediye bakar mısınız gemi,kotra ve yat alana kesinlikle ötv yok, kdv oranı ise % 1 ve onda süre sınırlaması yok:) eee devlet haklı napsın vatandaş gemi,yat ve kotra alırken çok zorlanıyor bunun önüne geçmek için ötv sınırsız olarak sıfırlanmı ve kdv oranı da % 1'e düşürülmüş!
    0
    0
    Yanıtla