SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tümünü Lanetliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:53:06
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya milletvekili Öznur Çalık, son günlerde peş peşe yapılan saldırıların ülkenin birlik ve beraberliğine yönelik olduğunu söyleyerek, Çağrımız ortada; 'Tüm partiler PKK, DHKPC, IŞİD ayırt etmeden lanetleyelim'.  Hadi terörden beslenmediğinizi ispat etmek için PKK'yı lanetleyin. Biz tüm terör örgütlerini lanetliyoruz. Türkiye terör örgütlerine meydanı bırakmayacak kadar güçlü bir devlettir. Bunu tüm dünya görecektir” dedi.

Çalık, son günlerde peş peşe yapılan saldırıların hepsinin aynı kaynaktan ve aynı üst akıldan yönlendirildiğini belirterek, “Saldırıların hedefi tamamen birlik ve beraberliğimize yöneliktir.  AK Parti olarak tüm terör örgütlerini aynı mesafede lanetliyoruz, red ediyoruz. PKK, DHKP-C,IŞID. Hepsi eli kanlı terör örgütleridir. Türkiye Partisi olduğunu iddia edenler, IŞID gibi PKK ve DHKP-C'yi de lanetleyebilmelidir. Ancak bunu başardıklarında Türkiye partisi olabilirler. Türkiye partisi olabilmek için,   önce bu milletin acısını paylaşmayı öğrenecekler. Ya milletin yanında olacaklar ya da terör örgütlerine sırtlarını yaslayacaklar. Tercihler açıkça ortadadır. Ya millet, ya zillet. Şunu hiç kimse unutmasın; Türkiye terör örgütlerine meydanı bırakmayacak kadar güçlü bir devlettir. Bunu tüm dünya görecektir” dedi.

Çalık, “Hiç kimse Türkiye’de kaos ortamı beklemesin. Bu millet tarihte çok badireler atlatmıştır. Bu günleri de atlatacaktır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız