SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tümüyle İşbirliği Yapacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Arif Yıldız, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Çetin Şensan, MHP Malatya Milletvekili adayları Prof. Dr. Hasan Tunç, Saime Palancıoğlu ve bazı partililerle birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Arif Yıldız, “Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ı şehrimizin tamamının şehri emini olduğunu düşünüyoruz ve bu vesileyle de hatırını sormaya geldik” dedi.

MHP Malatya Milletvekili adayı Prof. Dr. Hasan Tunç da, seçim dolayısıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, ortak amaçlarının Malatya’ya hizmet etmek olduğunu söyledi.

MHP Malatya Milletvekili Adayı Saime Palancıoğlu ise el birliğiyle omuz omuza Malatya’ya neler yapabileceklerinin peşinde olduklarını belirterek, “Malatya’ya hizmet etmek için yola çıktık. İnşallah Malatya’mız ve Türkiye için hayırlı olur” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yönetim olarak hizmette adil ve şeffaf olmayı, katılımcı bir anlayışla toplumun her kesimi için hizmet üretmeyi gaye edindiklerini söyledi.

Başkan Çakır, “Malatya için neler yapabiliriz? Nasıl hizmet getirebiliriz? Malatya’nın sorunlarını nasıl çözebiliriz? Bu açıdan her düşünceye, her fikre açık olmaya özen gösteriyoruz. Malatya hepimizin ortak paydası. Bütün siyasi partilerimiz de insan odaklı hizmet için var. Bu bir siyasi yarıştır. Biz seçilecek bütün milletvekilleriyle birlikte Malatya’ya hizmet için iş birliği yapacağız. Görüş alış verişinde bulunacağız. İnşallah Malatya’ya yakışır bir seçim yarışı olur” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız