SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tuna Yeniden Seçildi

0
Güncellendi - 2018-01-18 05:49:23
Tuna Yeniden Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası’nın genel kurulunda mevcut başkan Zeki Tuna ile Doğanşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın mevcut başkanı İsrafil Karahan yapılan genel kurullarda yeniden başkan seçildiler.

Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası’nın genel kurulu Esnaf Sarayı Ebubekir Zorlu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurula Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirdağ, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, esnaf odası başkanları ve Oda üyeleri katıldılar.

Genel kurulda tek liste ile mevcut başkan Zeki Tuna (yandaki fotoğrafta) aday olarak yeniden seçildi. Tuna, genel kurula katılan üyelere teşekkür ederek, birlik ve beraberlik temenni etti.

MESOB Başkanı Keskin’de, esnaf ve sanatkarlar odalarının genel kurul sürecinin birlik ve beraberlik içinde sürdüğünü belirterek, “Rabbim memleketimizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini bozmasın.” dedi.

Zeki Tuna’nın yeniden başkan seçildiği Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası’nın yönetim kuruluna Abuzer Bayram, Mehmet Yaman, Murat Keskin, Mehmet Boztaş, Sertan Eren ve Ergül Dalkılıç  getirilirken, Denetim Kurulu’na ise Tuncay Suna, Erkan Güler ve Halil Gençalp seçildiler.

-Doğanşehir Şoförler Odası’nda başkan değişmedi

Bu arada, Doğanşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın genel kurulunda mevcut başkan İsrafil Karahan yeniden başkan seçildi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurulda mevcut başkan İsrafil Karahan ile Süleyman Ürkmez aday oldular.

Genel Kurul sonucunda İsrafil Karahan 148 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Süleyman Ürkmez ise 118 oy aldı.

İsrafil Karahan başkanlığındaki Doğanşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yönetim kuruluna Doğan Birişik, Mazlum Çatak, Hikmet Karaoğlan, Hacı Ali Sarıbaş, Zeki Demirel ve Ersin Erçıktı seçilirken, Denetim Kurulu’na ise Adem Özcan,  Cengiz Dulkadir ve Mecit Sülü getirildiler.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali YENİER (6 yıl önce)
    HAYIRLI OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN
    0
    0
    Yanıtla