SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tuncay 5 Ay Yok

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da takımın eski futbolcusu Mehmet Albayrak'ın alacaklarını ertelemesi yüzleri güldürürken, takımda Malatya Belediyespor ile oynanılan hazırlık maçında sağ diz çapraz bağlarında yırtık tespit edilen Tuncay Selçuk'un 5 ay sahalardan uzak kalacağı haberinin şoku yaşanıyor.

Sarı-kırmızılı takımda ard arda yaşanan olumlu gelişmeler teknik heyetin yüzünü güldürürken, takımın tecrübeli futbolcusu Tuncay Selçuk'tan kötü haber geldi. Malatya Belediyespor ile oynanılan hazırlık maçında girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanan ve sağ diz çapraz bağlarında yırtık tespit dilen Tuncay'ın önümüzdeki günlerde İstanbul'da bıçak altına yatacağı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun ligin ilk yarısına kadar forma giymesinin zor olduğu ve en az 5 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Öte yandan Sağ dizinde darbeye bağlı ödem oluşan Volkan Aydın ve sol arka adalesinden sakatlığı bulunan Mustafa Aslan'ın birkaç gün içerisinde takımla birlikte çalışmalara başlayabilecekleri gelen haberler arasında.

Öte yandan, Malatyaspor'un eski futbolcusu Mehmet Albayrak, takımdaki alacaklarını erteledi. Albayrak, yaptığı açıklamada, "Malatyaspor Kulübünden alacaklarımı gelecek transfer sezonuna kadar erteledim. Ancak takımda transfer şart diye düşünüyorum. Zor bir ligde mücadele edecekler. İnşallah Malatyaspor için hayırlısı olur" dedi.
Malatyaspor'da bu gelişmeler yaşanırken, takımda serbest kalan tecrübeli futbolcu Celil Sağır'ın Malatya'ya gelip, gelmeyeceği merak konusu oldu. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın da telefonla görüştüğü tecrübeli futbolcunun yarın Malatya'ya gelerek, yöneticilerle görüşmesi bekleniyor.

Celil Sağır, "Yarın Malatya'ya gelerek, yönetimle görüşeceğim. Birkaç gündür yönetimle telefon aracılığıyla yoğun bir şekilde görüşüyorum. Yönetici ağabeylerim benimle yüz yüze görüşmek istiyorlar. Ben de Malatya taraftarını çok seviyorum. Eğer ki Malatya'ya geliyorsam, olumlu bir gelişme yaşanması için geliyorum" ifadelerini kullandı.

Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Taşar, yeni oluşan bir takım oluşturduklarını ve zamana ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Geçen yıldan kalan futbolcularında takıma katılmasıyla birlikte zor şartlar altında çalışmalara başladıklarını ifade eden Taşar, "Herkesin bu takımın zamana ihtiyacı olduğunu bilmesini istiyorum. Gerek yönetim gerekse kadro olarak yeni bir takım oluşturduk. İnsanlar geçmiş dönemlerdeki başarıları düşünerek, bugün ki şartları yadırgayabilir. Ama bugün ki şartlar takımın gerçeğidir. Elimizde mevcut bir kadro bulunuyor. Bu kadrodaki her futbolcu ise bizim için çok değerli. Takım olarak hepimiz inançlıyız ki, Malatyaspor'u en iyi yerlere getireceğiz. Ancak zamana ihtiyacımız var" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız